MUDr. Dobroslava Kmentová

Oční lékař Více

Oční ambulance

Hviezdoslavova 520, Praha 14900

• Měla jsem štěstí, že jsem přišla do čekárny a nikdo tam nebyl. I tak jsem čekala cca půl hodiny, než jsem byla zavolána.
    Přístup sestry a velmi afektované paní doktorky byl zoufalý.
    Šla jsem tam s problémem, že mi neustále slzí oči. Aniž by se na mě paní doktorka podívala ihned konstatovala, že se s tím nedá nic dělat, ale když už tam jsem, tak že se na mě teda podívá. Při vyšetření mi začalo neskutečně téct z oči ovšem paní doktorka dělala jako že nic nevidí. Když jsem se ptala, zda by mi nepomohly aspoň nějaké kapky, řekla že určitě ne a že mám určitě alergii. Oči mi slzí pouze tento rok. V létě i v zimě, venku i uvnitř, je jedno kde, stále slzí. To na alergii moc nevypadá. Každopádně vyšetření ukončila slovy: no jo no, jste stará, s tím se už nic nedá dělat. Doplňuji, je mi 26 let!!
    Nakonec mi dala kousek papíru s názvem očních kapek, které by mohly pomoci. Najednou!
    Papír jsem vyhodila a objednám se jinam. Sem už tedy nikdy nejdu!
    Hrůza, hrůza, hrůza!!!

S paní doktorkou mám přibližně 15 leté zkušenosti a mohu jen doporučit. Nikdy jsem neměla žádný problém ani s ní ani se sestřičkami. Pomohly mi jak s užíváním brýlí i čoček, tak také s přípravou na operaci a pooperačními vyšetřeními. Všichni na mě působí mile a velmi profesionálně.

K paní doktorce chodím již roky. Je zodpovědná, šikovná a ochotná. Poradila mi i ohledně roční dcery. Po zavedení objednávání odpadlo dlouhé čekání. Sestřičky jsou milé a usměvavé.

• Fronty v ordinaci - ano, ale proč ? Protože paní doktorka je asi dobrá. Mě rychle pomohla při několika akutních stavech - úrazech (během její ordinační doby, měl jsem v očích zasekané střípky). Několika mým známým pomohla od bolesti hlavy, přišli od jiných očařů s nevhodně aplikovanými brýlemi.....Sám jsem k ní přišel na doporučení kolegy z práce.

• H

Mam stejnou zkusenost s cockami jako ostatni - po zjisteni, ze si cocky kupuji jinde nez u lekarky me prakticky odmitla dal vysetrovat, presla jsem jinam. O frontach v cekarne se ani nezminuji...

• T

K paní doktorce chodím již od páté třídy základní školy. Vždycky jsem nosila brýle, ale teď jsem chtěla vyzkoušet čočky. Podotýkám, že jsem nikdy neměla ani se sestřičkou ani s paní doktorkou problémy. Čočky, které mi prodávaly stály 1800,-Kč, pro studenta je to dost peněz. Dvakrát jsem si je objednala, až mě moje spolužačka upozornila, že ty samé (ten stejný druh) se dá koupit téměř o půlku levněji na internetu. Prvně jsem se ptala, proč jsou čočky tak drahé a bylo mi vysvětleno, že se musí vyrábět sériově (což chápu) a že se dováží až z Anglie (?). Volám sestřičce, zda by mi sdělila parametry očí a potom, co jsem řekla, že si čočky budu objednávat z internetu, řekla mi doslova: "Až se vám něco stane a přijdete, nedivte se, když vás paní doktorka odmítne. Možná se vás i zřekne." Stále nevěřím tomu, co jsem slyšela...

• T

Asi detaily, ale když sedíte více než 2 hodiny v čekárně, už reagujete na vše. Sestřička nemá moc chytrý systém pro vyvolávání pacientů, ale očekává, že pacienti ho pochopí hned. Lidé zmateně reagovali za jejího hlučného a netrpělivého pobízení. Vadilo mi i, že nechali čekat maminku s čerstvě narozeným a plakajícím miminkem a že nutili sedět staršího pána se zablokovanými zády s tím, že na recept si musí taky "odsedět" frontu. Nejvíc mi vadilo to dlouhé čekání s tím, že mám opakovaně chodit na kontroly. Bohužel bych asi přišel o práci, těžko vysvětlím, že sedím u očního půl dne. Paní doktorka byla příjemná, nevysvětlila však a ani na recept nenapsala, jak dlouho užívat kapky do očí, při kontrole se pak zlobila, že nejsem zodpovědný pacient. Pomohli mi, ale dojem zůstal mizerný.

• Doktorka i sestřička jakž takž milá, ale co mi vadí, je, že když jsem čočky brala od Dr. bylo vše ok.. když jsem je začala kupovat přes e-shopy a jednou jsem zašla k Dr. se zánětem oka, tak mi div nevyčetla, že čočky beru jinde (jelikož jsem jí oznámila zvýšení dioptrií) a nebyla příjemná. Moje mamka má s ní také špatné zkušenosti, kdy jí špatně naměřila brýle a ty jí díky tomu v optice 3x předělávali. Nedoporučuji. Hledám si novou očařku.

• ochotná,komunikativní,velice příjemná

• Zatím mám dobré zkušenosti. Jednání bezproblémové. Upozorní na slevy... akorát má vždy spousta lidí v čekárně.A i ke starším lidem se chová moc hezky.