MUDr. Dagmar Konicarová

Zubař · Více

Praktická zubní lékařka

Olomoucká 61, Brno 62700

K pani doktorce jsem chodila 15let prevazne na preventivni prohlidky. Ze zacatku mi vyvrtala a amalgamen zaplombovala nekolik zubu, nektere jiz zaplombovane byli od minuleho zubare, pozdeji pri kontrolach vyvrtala dalsi zuby a nakonec jsem mela celkem 15 plombovanych zubu. Kazdeho pul roku jsem chodila na preventivni prohlidky a poslednich nekolik let bylo udajne vse v poradku. S jeji peci jsem byla vzdy spokojena az do chvile kdy jsem zmenila zubare a na digitalnim rentgenu bylo zjisteno 6 kazu pod plombami a 2kazy na jiz zaplombovanych zubech vedle amalgamu.
    Nechala jsem si predelat vsak vsechny plomby za bile a po predelani vsech zubu bylo nakonec celkem 18 kazu na jiz zaplombovanych zubech jeden zub bylo nutno vytrhnout byl zkazeny az na nerv a po preventivnich prohlidkach u pani doktorky bylo udajne vzdy vse ok. Vyrazne doporucuji vsem co maji amalganove plomby at si nechaji udelat digitalni rentgeny a po vice jak 10letech vymenit amalgam u lekare ktery pracuje s mikroskopem. Tam mate jistotu ze je skutecne odstranen vsechen kaz.

• Praktická zubní lékařka  •

• Paní doktorka je opravdová odbornice,která odvádí tu nejlepší práci a jsem s ní nadmíru spokojená,nedovedu si představit,že bych měla chodit jinam. Musím samozřejmě pochválit i její sestřičku,která je velmi šikovná a velmi zručná a velice komunikativní,je to prostě dvojice jak má být.
    Velice doporučuji.

• Paní doktorka,je až moc pečlivá a to se nám všem na ní líbí. CHodíme k ní celá rodina a jsme s ní opravdu spokojeni.Musíme pochválit i samozřejmě její sestřičku,která je tam s ní a velice jí pomáhá a je moc šikovná a velmi mluvná.
    Myslíme si,že tam panuje velmi dobrá atmosféra a chodíme tam velice rádi. Všem doporučujeme.

• Je to ta nejlepší zubařka,kterou znám a má k sobě i báječnou a komunikativní sestřičku,která opravdu do této ordinace patří. Je to prostě sehraná dvojice.
    Jsem absolutně spokojený.V žádném případě bych neměnil.Doporučuji!

• Myslím,že s tak příjemným přístupem k pacientovi nebude nikdy v její čekárně prázdno. Odbornice, příjemná, veselá, ochotná. Také hodnotím velmi zručnou a velice veselou sestru, která k této ordinaci neodmyslitelně patří.A také jsem přesvědčen, že od pěkné ženy zákroky na vylepšení našeho úsměvu daleko méně bolí!

• Celá rodina s ní máme jen ty nejlepší zkušenosti. Musím souhlasit s výše zmíněnou pečlivostí, profesionalitou a zodpovědností. V ordinaci panuje uvolněná a přátelská atmosféra. :)

• Souhlasím,je to velmi dobrá a pečlivá lékařka,která odvádí velmi dobrou a pečlivou práci.Dříve jsem se zubaře bál,ale co chodím k této paní doktorce,tak moje obavy bojácnosti vymizeli.Musím pochválit i sestřičku,je velice šikovná a příjemná.

• Souhlasím, k této zubařce jsem dojížděl asi 80 km ze svého bydliště. Poznal jsem, co je to být bez bolesti na zubařském křesle.

• R

Velice pečlivá, šikovná a příjemná lékařka.

Nejlepší stomatolog,kterého jsem poznala.Velmi pečlivá,příjemná a zodpovědná.Zubaře jsem nikdy nemusela,ale k této paní doktorce chodím ráda.