MUDr. Boleslav Miroslav

Zubař · Více

Zubní lékař

Rybkova 9, Brno 60200

• Vyborny zubař a bezbolestny !!!

• Byly doby, kdy jsem se zubaře bála jak čerta. TeĎ tam chodím ráda! A že se v mojí puse už dost nadřel...! Sestřička je milá a příjemná, všem tuto dvojici doporučuji!

• Jsem s ním spokojený, tak jako celý zbytek rodiny. Nehodlám měnit.

• chodím k němu velmi dlouho a jsem moc spokojená. Pečlivý, příjemný, stejně jako jeho sestra

• je to fakt dobrej zubar...

• Mohu jen a jen pana doktora doporučit. Stejně jako jiní i já jsem kdysi k zubaři nechtěl chodit, neboť to byl pro mne ten nejhorší zážitek. Co znám pana doktora a je to už více jak 10 let, mohu říci, že už se nebojím a jezdím k němu i s celou rodinou. Vyplatí se mi dojet 30 km za zubařem, který je příjemný, ochotný, usměvavý. Sestřička je stejně jako pan doktor to nej ve svém oboru. Moc si jich vážím a jsem rád, že je mohu navštěvovat.

• doporučuji!!!!!!!!!!!!!

• A

Vždy dobře připraven, dobře naladěn, pracuje téměř bezbolestně. Ceny přijatelné

• Arogantní, nepříjemný.

Ocňuji zejména trefnou diagnözu a pečlivost. Jsem velmi spokojená.