Milady Horákové 116/109, Praha 160 00
Přijímáme nové pacientky, první návštěva nelze objednat online, ale pouze telefonicky se sestrou.
Přečtěte si více16/09/2024
Milady Horákové 116/109, Praha 160 00
Přečtěte si více16/09/2024
Sestra i Pan doktor jsou velice milý a vstřícní. Byla to moje první návštěva v této ordinaci a byla jsem spokojená. Věřím, že v případě problému by byl pan doktor důsledný a neponechal by nic náhodě.
Jediné, s čím jsem nebyla obeznámena předem, byla roční platba 1200,-. Bylo by vhodné na to upozorňovat již při objednávání , aby s tím pacientky počítaly.
Vše proběhlo v pořádku. Pan doktor vše vysvětlil a pomohl.
Pan doktor je velmi profesionální, milý a vše srozumitelně vysvětlí. Velké poděkování patří i sestřičce za její vstřícnost a ochotu. Skvělý tým, mohu jen doporučit.
Pan doktor, Antonín Kaprál, je trpělivý , pozorný, ohleduplný , umí poradit a vysvětlit .Moc krát děkuji.
Vždy fajn návštěva, pan doktor se zajímá a vidí souvislosti.
Výborný lékař na Praze 6, profesionální přístup, milá sestřička
Návšteva u p. doktora bola príjemná, ochotne mi všetko vysvetlil, odborne poradil, jeho prístup je ľudský a zároveň profesionálny. Sestrička bola takisto príjemná a ochotná. Som rada že som po dlhej dobe našla odborníka na správnom mieste s milou p. sestričkou.
Vstupní prohlídka i konzultace proběhly velmi profesionálně a v příjemné atmosféře. Pan doktor byl milý, vše ochotně vysvětlil a cítila jsem se v dobrých rukou.
Appointment was on time, doctor was clear and helpful, answered questions, advised on what to do next
Pan doktor je naprostý profesionál, který má navíc dost empatie.