Konzultace online • 1 000 Kč
Párová terapie • 1 200 Kč
Trénink paměti a pozornosti (kognitivní trénink) • 1 000 Kč +2 Více
Preventivní psychologická prohlídka • 1 000 Kč
Profil osobnosti • 1 000 Kč
Způsoby platby: Kreditní karta, Bankovní převod, Hotovost, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Přečtěte si prosím pozorně podmínky rušení návštěv a vracení peněz.
Telefonická konzultace:
Vážený pane / vážená paní,
děkuji za projevenou důvěru a věřím, že naše sezení Vám bude užitečné. Pokud se uvidíme poprvé, věnujte prosím pozornost následujícím informacím: https://www.psychoterapie-marcek.cz/instrukce-k-setkani
Se srdečným pozdravem
-----------
Dear Sir or Madam,
I appreciate your trust and I believe that our session will be useful for you. If we meet for the first time, please pay attention to the following information: https://www.psychoterapie-marcek.cz/instrukce-k-setkani
Warmly,
Jiné aplikace pro videohovory:
Vážený pane / vážená paní,
Se srdečným pozdravem
-----------
Dear Sir or Madam,
Warmly,
Vladimír Marček
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Individuální sezení • 1 000 Kč
Trénink paměti a pozornosti (kognitivní trénink) • 1 000 Kč
Párová terapie • 1 200 Kč +2 Více
Preventivní psychologická prohlídka • 1 000 Kč
Profil osobnosti • 1 000 Kč
O mně
Zde naleznete vše důležité k první návštevě: https://www.psychoterapie-marcek.cz/instrukce-k-setkani (For english version please scroll down) Jsem...
VíceUkončené školy
- Magisterské studium psychologie, FF MU (jednoobor, 5 let)
- Doktorské studium psychologie, FSS MU (jednoobor, 5 let)
- Gestalt Institut Dialog (psychoterapeutický výcvik, 5 let)
Specializace
Párová terapie
1 200 Kč
1 200 Kč
Psychoterapie-Marcek.cz
Trénink paměti a pozornosti (kognitivní trénink)
Přesnost
Péče
Zařízení
Anonym
K panu Marcekovi jsem se objednal na zaklade mnoha pozitivnich recenzi. Bohuzel jsem si s panem Marcekem nesednul, citil jsem se nezvany a panovala vemi divna atmosfera. Nicmene nepochybuji, ze pokud si s timto panem sednete, sezeni s nim vas urcite nekam posunou.
Anonymní uživatel
Pan Marcek je jiste zkuseny terapeut, ale bohuzel mi nebyl schopen pomoci s mym problemem. Take mi nevyhovoval jeho psychoterapeuticky smer a z naseho sezeni jsem si nic noveho neodnesla.
Roman Sadílek
Dr. Marček projevil opravdovou snahu mi pomoci v době, kdy jsem na tom byl velmi špatně. Za to mu jsem dodnes vděčný.
A.
Pan Marček je zejména velice příjemný človek k rozhovoru. Tolik k subjektivním věcem.
Již po pár měsících jsem poznal značný rozdíl v mých názorech a během této krátké doby se mi díky panu doktorovi povedlo zjistit v čem je problém a provést změny jenž mě trápili i víc jak deset let.
Chce to určitě čas, ale stojí to za to! Děkuji
KT
Profesionální a férový přístup, oceňuji otevřenost a hlavně způsob konzultací, kdy je nucen člověk pracovat i sám na sobě a poznat své silné a slabé stránky. Někdo by možná chtěl přímo návod od A do Z, ale tenhle způsob vedení se mi jeví dlouhodobě jako efektivnější. Můžu jenom doporučit, využili jsme služby nejenom pro "krizové" situace, ale i jako profesní poradenství v osobnostním profilu.
DH
Pán Marček je fajn, i když mi způsob léčby nevyhovoval. Nicméně je pozorný a důsledný, toho si vážím.
Iva Benešová
Po dobré zkušenosti před několika roky jsem opět vyhledala pomoc pana doktora Marčeka. Poskytl mi velmi cenný pohled "zvenčí" na aktuální životní situaci, podporu, pochopení a pomohl mi uspořádat si myšlenky, najít strategii a nabrat síly pro další cestu životem. Velmi si cením jeho profesionálního a současně i lidského přístupu.
embi
I think everything was great so far , I recommend organizing what you should talk about so the psychologist have a better idea on your situation. Also he is very knowledgeable and understandable, I totally recommend him specially for non natives and English speakers
Dominika
Když je práce posláním...skvělý přístup. Pan Marček je velmi empatický a snaží se pochopit i zaujatý pohled na věc, ale současně dokáže poskytnout náhled na problém úplně z jiné perspektivy. To si toho člověk najednou tolik uvědomí. Ovšem, nebylo to na jedno sezení, ale jeho terapie mi opravdu pomohly. Mohu jen doporučit. Děkuji!
Spokojenost
Byla jsem s konzultací velmi spokojena, jen mohla být o chvilku delší, abych vše mohla probrat ve větším klidu. Ale co jsem chtěla vědět, na to jsem určitý názor dostala. Dělala jsem si během rozhovoru poznámky.
O mně
VíceUkončené školy
- Magisterské studium psychologie, FF MU (jednoobor, 5 let)
- Doktorské studium psychologie, FSS MU (jednoobor, 5 let)
- Gestalt Institut Dialog (psychoterapeutický výcvik, 5 let)
Specializace
- psychoterapie