Individuální sezení • 1 000 Kč
Preventivní psychologická prohlídka • 1 000 Kč
Profil osobnosti • 1 000 Kč +2 Více
Párová terapie • 1 200 Kč
Trénink paměti a pozornosti (kognitivní trénink) • 1 000 Kč
Způsoby platby: Kreditní karta, Bankovní převod, Hotovost, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
O mně
DŮLEŽITÉ - zde naleznete vše potřebné k první návštěvě: https://www.psychoterapie-marcek.cz/instrukce-k-setkani
(For english version please scr...
Ukončené školy
- Magisterské studium psychologie, FF MU (jednoobor, 5 let)
- Doktorské studium psychologie, FSS MU (jednoobor, 5 let)
- Gestalt Institut Dialog (psychoterapeutický výcvik, 5 let)
Specializace
Párová terapie
1 200 Kč
1 200 Kč
Online sezení / Online session
Trénink paměti a pozornosti (kognitivní trénink)
Jiří Kuchař
Jen dobré zkušenosti, lidskost, otevřenost, empatie. Velmi doporučuji.
ES
Pan doktor Marček je velmi empatický muž, bála jsem se, že některé mé problémy vyzní trapně a nedůležitě, ale on na ně bral zřetel.
Marek
Rozhodne doporucuji. Pan Marcek je terapeut na svem miste. Nase konverzace jsou vzdy prirozene, velmi lidske a soucasne pragmaticky k veci. Za posledni rok nasich sezeni jsme resili rozmanita temata (partnerske vztahy, rodinne problemy, osobni zalezitosti). Vzdycky jsem odchazel s radou uzitecnych postrehu, konkretnimi resenimi a dobrym pocitem. Pan Marcek dokaze uprimne empatizovat, situaci odhlecit s humorem, kdyz je potreba, ale taky nabidnout kriticky pohled na vec, vcetne rady hlubokych postrehu. Jsem velmi spokojeny.
P.
Z prvních tří sezení mám dobrý pocit a cítím, že mi pomohla. Vždy se mi dostalo nového pohledu na mé problémy, empatie a podnětů, jak upravit svá sebehodnocení nebo jednání. Pan Marček dokáže i v citlivé míře použít vtip a nadsázku a některá témata tak odlehčit, což mě osobně vyhovuje.
R.B.
Byl jsem skrz úžasné hodnocení, první návštěva je klasika, šel jsem s depresemi, ty mi zde byly potvrzeny. Od druhé návštěvy jsem čekal něco trosku s obrazem pomoci nebo nasměrování, zjištění. Nic z toho se nekonalo, bohužel další zklamání. Deprese jsou vazna věc.
Sandra
Nyní to jsou dva roky, co chodím k panu Marčekovi na terapii.
Za tuto dobu mi odezněly úzkosti a návaly paniky, které mě sužovaly kvůli životním okolnostem se kterými jsem se potýkala. Aktuálně jsem již dlouhodobě klidná a mohu se namísto negativních a zaplavujících myšlenek věnovat seberozvoji, takže se kvalita mého života díky panu Marčekovi velice zlepšila.
Nejenže pan Marček vždy poslouchá, co říkám, ale jako jeden z mála lidí skutečně slyší obsah sdělovaného. Pokaždé si všimne důležitých momentů, které rozvíjíme a tak se zbavuji překážek, které mě limitují.
Setkala jsem se s pochopením, podporou a pocitem, že mám na své problémy ,,právo” ať se mohou komukoliv jevit jako ,,malé” či ,,velké”. Cokoliv jsem panu Marčekovi řekla bral vážně a na každém sezení se mi stoprocentně věnoval.
Zažila jsem absenci pocitu studu a vím, že na jeho terapiích je možné mluvit o ,,problému” a cítit se při tom normálně. Děkuji…
Marek Bedlek
K panovi Marcekovi chodim s roznou periodicitou podľa potreby uz 3 roky. Môžem len vysoko odporučiť.
David M.
Pan Marček ma jedinečnou schopnost všimnout si důležitých věcí v šumu a za těmi pak jít. Je to asi 5 měsíců, co již nemám deprese - poprvé po 20ti letech.
B.B.
Perfektní přistup, i když to bylo první sezení, nemohu si na nic stěžovat, vstřicnost, lidskost, profesionalita
Byvaly vojak
K doktoru Marcekovi na psychoterapii chodim online jiz nekolik let. Sedi mi jako profesiopnal i osobne jako clovek. Za svuj zivot mam osobni zkusenost s vice nez 5 dalsimi psychoterapeuty a doktor Marcek je s prehledem nejlepsi. Vrele doporucuji.
O mně
(For english version please scr...
Ukončené školy
- Magisterské studium psychologie, FF MU (jednoobor, 5 let)
- Doktorské studium psychologie, FSS MU (jednoobor, 5 let)
- Gestalt Institut Dialog (psychoterapeutický výcvik, 5 let)
Specializace
- psychoterapie