• Laryngologické vyšetření

• Operace orl

Pavelec LENTE s.r.o. - Praha

Werichova 1145/23, Praha 152 00

Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň

Boettingerova 26, PROSÍME O UVEDENÍ ROKU NAROZENÍ A ČÍSLA ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY, Plzeň 30101

Chtěla bych moc poděkovat celému týmu .Pan doktor,anesteziolog i sestry byli moc vstřícní a empatičtí.Nikde jsem se nesetkala s takovým přístupem.Bojím se,tyto stresové situace nezvládám dobře a potřebuji citlivější přístup,čehož se mi zde dostalo.Operace proběhla hladce a brzy jsem byla fit.Vřele doporučuji všem ,kteří si sami sebe již váží.

• Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň operace orl  •

• E

Konecne nekdo kdo umi vyslechnout a kde se mohu citit jako clovek v ordinaci.
    Mile jednani, bez pospichani, cas utridit si myslenky a na vse se zeptat.
    Podani ruky, podivani do oci… byla jsem v soku, ze to je mozne zase zazit i v CR.
    Velmi dekuji

• Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň laryngologické vyšetření  •

Chtěla bych touhle cestou poděkovat celému týmu v klinice Lente. Milá,ochotná sestrička která se nám snažila vždy vyjít maximálně vstříc. První doktor co nás vyslechl ,vysvětlil a hlavně pomohl. Za obě svoje děti děkuju ! :-)

• Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň Běžný termín  •

11.12.23 podstoupení laserové mukotomie.
    po 2 ročním užívání olynthu (4xdenně-špatná průchodnost dýchání nosem) jsem u pana doktora podstoupil zákrok, 1. týden po zákroku jsem používal olynth a vincentku a vše ok, poté výrazné zlepšení a po cca 11 dnech jsem vysadil olynth a výsledek je dokonalý. Pan doktor Pavelec je extraliga a podtrhuji rychlost a profesionalitu. A skvělá podpora paní sestry. Pozdravy a veliké poděkování do Lente. lukas

• Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň laserová muktomie  •

• Š

Velice bych chtěla poděkovat panu doktorovi Pavelcovi a jeho celému týmu. Synek podstoupil 4.4.2023 odstranění nosní mandle plazmou. Zákrok proběhnul rychle a bez nějakých komplikací. Příjemné prostředí. Syn nemohl dýchat, nechtěl papat kvůli tomu, otevřená pusinka stále. Hned po zákroku okamžitá změna. Je víc uvolněný a štastnějšíKliniku opravdu doporučuji.

• Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň odstranění mandlí  •

Dobrý den, ráda bych touto cestou moc poděkovala panu doktoru Pavelcovi a celému jeho týmu. Zároveň také doporučila všem, kteří ještě váhají, kliniku Lente. Můj syn (téměř 4 roky) v březnu 2021 podstoupil odstranění nosní mandle plazmou na této klinice. I přestože to na kliniku máme téměř 400 km, byla to naše nejlepší volba. Neskutečně si cením lidského a šetrného přístupu k dítěti, který byl na klinice prioritou. Syn velmi pěkně na návštěvu kliniky vzpomíná, na úžasnou a hodnou paní sestřičku Benediktovou, na pana doktora Pavelce. Ačkoli se normálně lékařů velmi bojí, zde to bylo úplně jiné. Žádné odběry, injekce, krvácení. Již máme za sebou kontrolu u našeho místního ORL specialistu, který týden po zákroku před výsledkem operace smekl a vyslovil velké uznání. Děkujeme moc a moc a všem VŘELE doporučujeme!!!

• Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň odstranění mandlí  •

Podstoupila jsem odstranění krčních mandlí minulý rok v únoru. A tedy již mohu říct, že mě toto pomohlo. Trpěla jsem na opakované angíny a záněty močových cest z neustálých antibiotik. Od minulého roku ani jedny antibiotika. Ani jeden zánět. Ani žádné jiné respirační onemocnění. Mě osobně odstranění zabralo a jsem velice spokojená. Celý personál je velice příjemný. Moc děkuji. Určitě doporučuji.

• I

Vážený pane doktore,
    ráda bych touto cestou poděkovala Vám i celému úžasnému operačnímu týmu za skvělou a kvalitní lékařskou péči.
    Byli jsme u Vás se synem 4 roky na odstranění nosní mandle plazmou + tuboplastice. Synovi se před operací stále vracela rýma, huhňal, nemohl dýchat nosem a také hůře slyšel.
    Operace proběhla velmi rychle, šetrně, bez krvácení a jakýchkoliv komplikací, také oceňuji, že jsem synovi mohla být stále nablízku.
    Velmi si vážím a cením úžasného, vstřícného a empatického přístupu k pacientům, obzvlášť u dětských pacientů, toto cítím jako veliké plus. Syn také i díky Vašemu empatickému přístupu, zvládl lépe překonat strach z prvního nepříjemného vyšetření u jiného lékaře.
    Již pár hodin po operaci, vypadal syn velmi vitálně, nic ho nebolelo a měl velkou radost, že zvládne dýchat nosem.
    Také oceňuji úžasné prostředí samotné kliniky Lente, které působí velice příjemně.
    Pokud bych se měla znovu rozhodnout, neváhala bych ani vteřinu a znovu bych zvolila Vaši kliniku, byla to správná volba.
    Kliniku Lente s panem doktorem Pavelcem všem vřele doporučuji.

Ještě jednou Vám děkuji a přeji hodně úspěchů.
    Iveta Fričková

• R

Dobrý den, ráda bych přidala zkušenost s klinikou Pavelec Lente s.r.o.
    Na úvod - naprostá spokojenost!!

Moje 4letá dcera v uplynulých dnech na klinice absolvovala odstranění nosní mandle plazmou.

Vzhledem k tomu, že i já jsem lékařka (z jiného oboru) a mám zkušenost s prací jak ve fakultní nemocnici, tak i v soukromém centru, byla moje volba jasná – jednoznačně se nemocnici vyhnout.

Vůbec neříkám, že by se mé dceři v nemocnici nedostalo kvalitní péče, to jistě ano, ale nebylo by možné volit nadstandardní postup (plazmu) a nebylo by to spojené s takovým komfortem a velmi příjemným a empatickým přístupem personálu jako nabízí právě Lente.

Dcera v souvislosti s výkonem neuronila jedinou slzu, všichni byli příjemní, milí, chápaví. Holčičku jsem mohla doprovodit na sál, asistovat v úvodu anestezie. Ihned po výkonu jsem s ní byla na dospávacím pokoji. Dítě si nepamatuje moment, kdy by maminka nebyla s ním. Co víc si přát?
    V nemocnici je to myslím nepředstavitelné (alespoň v mém oboru ano).

O profesionalitě a kvalitě samotné lékařské péče jsem v případě zkušeného MUDr. Pavelce a anesteziologa MUDr. Tuzara neměla pochyb.

Ze strany maminek z mého okolí a dokonce i od naší pediatričky se na mě hrnula řada jiných možností, nejčastěji zaznívalo jméno jiného soukromého pracoviště v Praze. Zvažovala jsem. Každá volba měla své výhody i nevýhody.
    Nakonec převážily výhody Plzeňského pracoviště a já nelituji a kliniku Lente zcela doporučuji!
    Renata

Chtěla bych ještě jednou moc poděkovat skvělému p. doktorovi Pavelcovi, úžasnému anesteziologovi a báječným sestřičkám za vše co pro nás a hlavně naši čtyřletou dceru udělali. Na klinice podstoupila operaci plazmou EAT+TBPL+oper.sec.Armstrong. Přístup celého týmu byl profesionální a zároveň citlivý, milý, .... Výsledek operace byl okamžitý! Dcera si ze zákroku nic nepamatuje, což je obrovské plus. Když se zeptám jak ji je, řekne cituji :cítím se skvěle :-);-) a tak se teď cítíme všichni skvělé.!Jsme rádi, že jsme se o Lente dozvěděli. Ještě jednou velké díky Markéta Linhartová

• Pavelec LENTE s.r.o. - Plzeň Nosní mandle odstranění, zhoršený sluch, chrapani  •

MUDr. Václav Pavelec

Velice dekuji za krasna slova a jsem rad, ze se dceri dari dobre!

29 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, již pár dní se mi stane že mi z nosu při nadechu vypadne hrudka gelu, prusvitneho, jako sulc, neni to žádná rýma, ale kus gelu, konzistence jako sulc nebo gel na vlasy, poté mě vždy bolí hlava v čele a nahoře v lebce. Asi před měsícem jsem byla pro bolest hlavy na RTG dutin a tam nic nebylo. Prosím jaká by mohla být příčina, kromě tohoto trpím ještě nějakými zažívacím potížemi, bolí mě už 4 týdny břicho a mám nechutenství, zhubla jsem 5 kg. Na UTZ ani v krvi nic nenašli. Tak asi ty zazivaci potize s tím nesouvisí.

Dobry den. Velmi doporucuji komplexni vysetreni vcetne ct a naberu krve. Dale doporucuji smerovat dotaz ke svemu vnitrnimu ja a pokusit se najit odpovedi, proc se toto deje.
S uctou, Vaclav Pavelec, viz nas web lente

MUDr. Václav Pavelec

je mi 18 a na vrchní straně hlavy si už zhruba 4 měsíce můžu nahmatat nějakou bouli.
Upozornila mě na to nejprve kadeřnice a já to nechal tak s tím, že pak přišla ta korona krize a teď ani nevím jak se dostanu ke svému, ještě dětskému, lékaři.
Boule je tvrdá a nachází se v tom místě, kde je nejméně vlasů.

Mám pocit, že se to od té doby zvětšilo a taky mám strach z toho, že to bude něco vážného, nejspíš nějaký nádor? Nijak to nebolí, jednu dobu jsem měl dokonce pocit, že mě nějak pobolívá hlava, ale nejspíš jsem si to jen vsugeroval, neboť mi je z toho mizerně.

Vůbec nevím, co dělat a kam jít. Mám se zkusit nějak objednat ke svému dětskému lékaři? Pošle mě s tím někam?
Děkuji moc.

Dobrý den, pošlu Vás. K nám, například:). Stačí zavolat a podívat se na stránky lente.
S úctou
Václav Pavelec