Více zde: www.centrumpodoli.cz
Jsem psycholog s několikaletou praxí v psychologickém poradenství, krizové intervenci a psychodiagnostice v neziskové i státní sféře. Absolvovala jsem dlouhodobý psychoterapeutický výcvik vycházející z Gestalt terapie, výcvik Motivačních rozhovorů a výcvik v krizové intervenci. Poskytuji psychoterapii, odborné psychologické poradenství a krizovou intervenci.

• Psychoterapie

Psychoterapie

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Doporučuji, příjemná atmosféra a empatická paní terapeutka.

Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Terapii s Terezou jsem začala v době, kdy mi bylo úplně nejhůř. Po půl roce odcházím klidnější a vyrovnanější. Tereza vám nebude dávat úkoly, bude trpělivě poslouchat, nechá vás v tichu a pomalu vás navede, takže si ve výsledku na podstatné přijdete sami.

Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Pani psycholozka je klidna a usmevava. Vzdy jsem mela pocit zajmu, pochopeni a maximalniho, bylo-li to nutne, vysvetleni. Misto je jasne oznaceno v prijemnem dome. Platba je mozna hotove i prevodem. Maximalne doporucuji.

T
Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Paní terapeutka je velmi schopná a perfektně respektuje vaše preference o průběhu a přístupu k sezení. Kdybych si měl představit, jakým by měl být profesionální terapeut, tak se mi vybaví právě ona. Navíc je z ní cítit zájem a motivace vám opravdu pomoci a za to si jí velmi vážím.

Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Spolupráci s Terezou si nemohu vynachválit. Jak už zde bylo několikrát zmíněno – je empatická a milá a během sezení jsem vždy měla pocit, že je mi upřímně nasloucháno. Tereza se umí na problémy dívat z jiného úhlu a pomohla mi najít cestu ke zlepšení mého já. Moc jí za to děkuji a spolupráci s ní velmi a velmi doporučuji!

T
Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Tereza je velmi empatická a ze schůzek s ní těžím i po více než roce od posledního sezení. Vždy jsem se u ní cítila dobře a bezpečně. Člověk s ní ví, že je na jeho straně, ale zároveň zůstává objektivní a profesionální.

Umístění: Privátní psychologická praxe partnerská psychoterapie

Tereza je empatická, příjemná partnerka v rozhovoru. Ten umí směřovat tak, aby přinesl nové poznání dřívějších prožitků, pochopení (nejen) konfliktních situací a emocí všech jejich účastníků.

Umístění: Privátní psychologická praxe psychologické poradenství

Paní terapeutka má cit pro rozlišení a trefné pojmenování problémů. Cítila jsem se u ní bezpečně. Naučila mě chápat moje prožívání, a dávala impulsy tak, aby se věci daly na lepší cestu, a ony, když se člověk nechal doprovázet, opravdu daly! Moc díky za vše!

Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Terka je šikovná terapeutka, ze které jsem vždy měla pocit, že má opravdový zájem pomoci. Byla vždy dobře připravená a pečlivá. Osobně mi pomohlo její zaměření na to člověka vracet především k sobě a samému, hledat odpovědi ve svém nitru a v souladu se svým tělem. Dovede dobře pracovat také s psychosomatickými obtížemi. Děkuji ještě jednou za všechno, společnou prací mi v mnohém velmi pomohla.

Umístění: Privátní psychologická praxe psychoterapie

Tereza je skvělá, milá a skrz dobře mířené otázky mi pomohla si uvědomit cenu sebe sama. Díky terapiím jsem teď mnohem spokojenější a vyrovnanější a za to vděčím hlavně Tereze.