Vratislavova 11/62, Praha 2, Praha 12800
J.B.
Chodím k panu doktorovi již více jak 5 let s tachykardii. Velmi komunikativní, empatický, pečlivě vyšetří (velmi dobré vybavení ordinace) , dbá na prevenci a zve si mě pravidelně, nepíše zbytečně léky když není potřeba. Velmi flexibilní při objednání (v podstatě nikdy jsme nečekal). Děkuji a doporučuji
• Kardiologická ambulance • Jiný •
Kašík Josef
Chodím k MUDr. Hanidžiarovi přes 20 let.Má velkou zásluhu na tom že žiju. Má lidský přístup a své práci rozumí.
Chci mu i touto cestou poděkovat.• • •
muck radomir
chodim k panu doktorovi asi 17 let a jsme s manzelkou velmi spokojeny skromny a velky odbornik
Výborný přístup, jasné vysvětlení, příjemná sestra :)
Jsem moc ráda,že už leta chodím k panu doktorovi,která je hodný,chápavý a vždy poradí. Pokud někdo napíše ,že to není pravda,tak určitě lže. Jsem moc ráda,že k němu patřím. Také vzal mého kamaráda,který to zrovna potřeboval a také je moc s ním spokojený.
Po doposud získaných zkušenostech konstatuji, že potkat pana doktora bylo velké štěstí. Je to skutečný odborník, který vnímá člověka jako celek. Navíc je skromný a ochotný pomoci.
Děkuji
```• • •
Velmi dobrý a spolehlivý. Vždy poradí,pomůže. Jsem s nímm moc spokojená
Hamackova
Ma kamaradka kvuli nemu skoro umrela
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
MOŠNOVÁ