Mgr. Zuzana Hovorková (Malotová)

Fyzioterapeut · Více o specializacích

Absolvovala jsem magisterské studium na lékařské fakultě Masarykovy Univerzity v Brně. Při terapii nahlížím na jedince komplexně a snaží se nalézt příčinu obtíží. Věnuji se jak dospělým, tak i dětem. Používám měkké a mobilizační techniky, prvky z konceptu DNS profesora Pavla Koláře, Ludmily Mojžíšové a senzomotorické stimulace.

„Nejčastěji se věnuji pacientům s bolestmi zad, vadným držením těla a problematice nohy (např. plochá noha, vbočený palec,...), ale bohaté zkušenosti mám i s profesionálními sportovci a pohybově aktivními lidmi."
Více O mně

• Skupinové cvičení 55 minut

450 Kč

• Těhotenská masáž

1 250 Kč

Profi ale zároveň lidský přístup. Všechno srozumitelně vysvětleno.

• Fyzioterapie U Císařského pluku fyzioterapie  •

Jsem velmi spokojená a doporučuji. Umí velmi dobře pracovat s pacientem (dětským) a navíc je velmi milá.

• Fyzioterapie U Císařského pluku fyzioterapie  •

Úžasný přistup, jsem nadšená!
    Velmi osobní přístup, opravdový zájem, podrobné ukázky cviků a na konci prostor na jejich sepsání
    Moc děkuji.

• Z

Paní fyzioterapeutka byla příjemná a profesionální.

• D

Skvělá zkušenost, poprvé mi přišlo že má fyzio pro mě smysl (v posledních 5 letech jsem byla u 10 různých lidí). skvěle vysvětleno, předvedeno, paní výborná.

• Fyzioterapie U Císařského pluku fyzioterapie  •

Paní fyzioterapeutka moc milá a vstřícná, vše podrobně vysvětluje a je na ní vidět ochota pomoci od bolesti. Byla jsem velmi spokojena a určitě pracoviště zase navštívím!

• Fyzioterapie U Císařského pluku fyzioterapie  •

Rozmasírování, vysvětlení příčiny problému, předvedení cviků na zlepšení držení těla.

• V

Velice laskavý přístup, znalosti a hlavně úleva od bolesti již po 1. návštěvě

• D

Perfektní přístup. Vše podrobně vysvětleno. Děkuji

• Fyzioterapie U Císařského pluku fyzioterapie  •

Moc děkuji za pomoc a celkově pozitivní přístup k mým zdravotním obtížím. Paní fyzioterapeutka je vážně báječná!