Vlasta Šmelhausová
Praktický lékař pro děti a dorost

Chelčického 39, Praha 13000

• Arogantní, neprofesionální, nepříjemná, když o něco poprosím, tak neochota a se vším problém. Sestra je to samé, nepříjemná. Ať nedělají s dětmi, když to neumí, protože přístup je u děti důležitý.

• Paní doktorka Šmelhausová je opravdu výborná lékařka. Chodila jsem k ní od narození až do svých 19 let. Ochotná, příjemná. Když bylo potřeba navštívila nás i doma:)...Sestřička je někdy opravdu trochu náladová, ale důležitější je přeci jen paní doktorka:)...Také reakce známých, kteří k paní doktorce také chodí či chodili jsou pouze pozitivní:)

• Ja i obe me deti pani doktorku milujeme :), taktez sestricku, k nam se chovala vzdycky skvele.

• Jsme s paní doktorkou i sestřičkou naprosto spokojeni. Naše dcera se navíc díky velmi empatickému přistupu lékařů nebojí a např. vyšetření na pohotovosti zvládá s elegancí sobě vlastní :) Vřele doporučuji!

• Osobni pristup, vzdy ochotni a prijemni, profesionalita, jsem velice spokojena. Mam dve deti a pani doktorka je opravdu skvela.

• je to velmi dobra doktorka

• Chodím k ní odmalička.
    Opravdu perfektní člověk. A ačkoliv vidím nějaké nesouhlasné komentáře, tak i se sestřičkou mám velmi dobré zkušenosti. Opravdu doporučuji! :-)

doporučuji:)

• F

paní doktorka je skvělá. Vzdycky ji v to v ordinaci tak prijeme voni. Nikdy jsem se nemohla te vune nabazit. Jeji pristup je tak osobni, az me z toho trochu mrazi. Vite, vzdycky si na ni vzpomenu, a srdicko se mi rozkoci. Je to proste skvela

• výborná paní doktorka