Vlaďka Bžunková
Praktický dětský a dorostový lékař

Nad Malým mýtem 2a/1739, Praha 14700

• Dr. Bzunkova je dle meho nazoru profik. Ma-li casovy prostor, vlidne se diteti a rodici venuje. Pokud je v casovem presu, jeji komunikace pokulhava... V pripade, ze ma jiny nazor, je schopna se s rodicem domluvit na kompromisu (i kdyz to si od rodice zada jistou davku asertivity). Spolu se sestrou, ktera radi a mnohdy si bere slovo za Dr., tvori sehrany tandem. Dr. Bzunkovou tedy spolu se synky doporucujeme. :)

• Paní doktorku a sestřičku máme velice rádi. Chodíme k ní asi 10 let a nikdy nás nezklamala. Vždy se snaží pomoci, poradit a najít řešení. Sestřička je velice milá. Prostě s paní doktorkou tvoří sehranou dvojku :). Jsem ráda, že je máme. Všem můžu jenom doporučit.

• Také se musím připojit k chvále na paní doktorku i sestřičku, už rok bydlíme mimo Prahu, ale pediatra měnit nebudu, paní doktorka je skvělá a ochotná poradit, pomoct a uklidnit :-)

• Paní doktorka+sestřička = nebál bych se říct,že jsou naprosto profesionální sehraný tým.Perfektní přístup k dětem+komunikace s rodiči.Vřele doporučuji.

• milujeme jí!!

• Sestřička i paní doktorka jsou prostě báječné. Super profesionální, řídí se moderními poznatky a jsou velice pečlivé a vstřícné a pro každou špatnost. Bydlíme již 3 roky v Příbrami a rozhodně bychom lékařku nezměnili. Jsme moc moc spokojení. A to mají obě děti sníženou imunitu a furt se něco řeší..., takže zkušeností máme mnoho.

• I přesto že na Praze 4 již nebydlím a dostala sem od rodiny výtky, že bych měla mít dětskou lékařku co nejblíže domovu, já si raději dojedu, protože přístup paní doktorky i sestřičky je naprosto úžasný. Vždy poradí, nebojím se na cokoliv zeptat, malej neměl nikdy averzi jít do ordinace. Prostě paní doktorku mohu jen a jen doporučit.

• Paní doktorka i sestřička mají naprosto fantastický přístup, jsou báječné. Musím jen chválit!!! Není dnes jednoduché najít výborného lékaře a tato ordinace je skvělá jako celek....dokonalý tým.

• Chodím k ní už od malička a musím říct, že je opravdu skvělá :)

• Výborný pediatr! / лучший детский доктор!