- Gynekologie a porodnictví
Senovážné náměstí 23, Praha 110 00
Piotrovska N.
Dobrý den!
Chci poděkovat a nechat komentář pro další z nás kdo hleda porozumění, vyřešení problémů a kvalitu celého procesu!!! P.Doktor Sabol je empaticky, ma lidsky a profesní přístup, otevřený a ochotny vyřešit problém nej šetrnějším způsobem co jen je možné.
Jsem prez 20 let nebyla na kontrole u gynekologa s genetickými problemamy v teto oblasti pochopitelně i dle mých očekávaní budu mít problém i ja! Tak když jsem si řekla ze po 40-ce už je na čase začit pečovat o sebe se objevil problém: myome, v důsledku genetiky a zanedbání zdraví, odstranění dělohy a vejcovodu. Na poprvé to ne vyšlo( byli komplikace) ale druhy zákrok se povedl. I první i druhy byli krásně udělané laporoskoipcky( co z u druhého byla jiná prognóza)! Tet se krásně hojim a cely problém je vyřešen a to vše díky profesionálnímu přístupu p. Doktora!!!
Kateřina F.
Návštěva u pana doktora Sabola pro mě byla trefa do správného. V minulosti mi byla nalezena endometrioza, podstoupila jsem operaci a celé toto období až do po-operačních kontrol jsem zažívala 0% empatii v tomto tématu a ne-ochotu rozboru mých otázek ze stran lékařů. Pan Sabol je lékař který tomuto tématu za mě rozumí a s empatií se s vámi pobaví o všem, co máte na srdci - vysvětlí a nekouká na vás jako na další, kterou potřebuje během pěti minut dostat z ordinace. Zodpověděl mi v klidu všechny mé otázky - pokud se žena sama zajímá o cestu léčby alternativní medicínou je tomu otevřený to s ní probrat což je oproti jiným lékařům velké plus protože ne každá žena chce jít cestou hormonální léčby a bohužel mnoho lékařů toto téma nechce vůbec probírat. Léčba pro ženy s endometriozou začíná už u samotného lékaře - v jeho empatii, otevřenosti a umění naslouchat a tyto tři aspekty pan Sabol má a tedy pokud hledáte takového lékaře, můžu pana Sabola doporučit
Lenka
Nejlepší gynekolog, jakého jsem kdy měla. Po všech stránkách. Krásná ordinace v centru Prahy a i zkušenost s operací v Příbrami byla skvělá. Pan doktor je extrémně empatický a profesionální a pokaždé se mi věnuje s úžasnou trpělivostí. Vřele doporučuji jeho ordinaci Gynosanet i nemocnici Příbram.
Dagmar
Pan doktor Sabol je gynekolog, který má srdce na pravém místě. Jeho přístup k pacientce, jeho empatie je obdivuhodná...
Pan doktor mě operoval z důvodu dlouhodobé bolesti podbřišku způsobené endometriózou. Už při prvním setkání jsem věděla, že je to můj budoucí, a doufám, že už napořád gynekolog.
Velmi děkuji za podrobné vysvětlení před operací, za empatický přístup po operaci a následnou péči. Děkuji pane doktore, že jste....• GYNO SANET s.r.o. • Jiný •
LKR
Pan doktor Sabol mě zachránil od velkých bolestí způsobovaných endometriózou, cystou a srůsty. Jeho přístup je velmi empatický, všechno vysvětlí, do ničeho nenutí. Zároveň jsem podstoupila laparoskopii v Příbrami, kde pan Sabol operuje. VŠICHNI, od lékařů, sestřičky, sanitářky/sanitáře až po uklízečky, byli moc milí, ochotní, no prostě andělé!
Pana doktora Sabola i lůžkovou gyndu v Příbrami s čistým svědomím doporučuji!• GYNO SANET s.r.o. • Jiný •
B
Beáta Timková
Pán doktor Sabol ma operoval v Iscare. Ráno pred operáciou za mnou prišiel, všetko detailne vysvetlil a ukľudnil ma. Po operácii ma 2x prišiel skontrolovať a ubezpečiť, že je všetko v poriadku. Moju anamnézu mal naštudovanú, hoci nie je mojim gynekológom. Ďakujem mu za ľudský prístup.
• jiné místo • Jiný •
RW
Chci touto cestou panu MUDr. Richardu Sabolovi poděkovat za jeho lidský, empatický a vysoce odborný přístup k pacientkám. Pokud chcete změnit svého gynekologa, mohu ordinaci pana MUDr. Sabola jen doporučit.
Jana M.
Po 10 letech bolestí s endometriózou, kdy jsem od každého lékaře odcházela s brekem protože "to prostě má bolet" a "jsem ženská, tak to musím vydržet", jsem dostala na pana doktora doporučení, a jsem za to nesmírně ráda.
Prošla jsem si u pana doktora vyšetřeními v Praze, a laparoskopickou operací v Příbrami, a nyní doufám, že se problémy zlepší (je to opravdu čerstvě, zatím nemůžu posoudit). Ale už samotná ochota naslouchat, věřit mi, a problém řešit mě hrozně mile překvapila a potešila. Potvrzená diagnóza pak sice potešila už méně :), ale aspoň nyní už vím, proč se mi dělo to, co se mi dělo, a můžu to dál s doktory řešit.
Ještě jednou děkuji!• GYNO SANET s.r.o. • Jiný •
Marta
Velice pozitivní zkušenost z nemocnice z Příbrami. Podrobné vysvětlení problému, dalších možností a hlavně empatický přístup. Škoda, že takových lékařů není více. Rok a půl jsem se trápila v bolestech, nyní konečně úleva.
Lucia JAKABOVICOVA
Nezvyknem pisat recenzie na lekarov, ale tu urobim vynimku. Po niekolkych velmi neprijemnych skusenostiach s gynekologmi v Prahe som dnes potrebovala stipnut, ze sa mi nesniva. Neskutocne profesionalny a empaticky pristup a celkovo velmi prijemna atmosfera (tu patri kredit aj sestrickam v nemocnici Pribram). Keby som mohla, dam 10 hviezdiciek. Dakujem.
• jiné místo • Jiný •