Mgr. Petra Jančová

přijímá nové pacienty

Psycholog · Více o specializacích

Číslo licence : IČ: 23929316

Odhadovaná doba odpovědi:

Jmenuji se Petra Jančová, jsem psycholožka, koučka a psychoterapeutka ve výcviku v  Kognitivně behaviorální psychoterapii (KBT Odyssea).

​Nabízím bezpečný prostor pro ventilaci emocí a podporu při hledání řešení v krizové situaci.

O mně

Studium jednooborové psychologie jsem absolvovala na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Jsem také absolventkou akreditovaného koučovacího výcviku, komplexní krizové intervence a různých dalších specializačních kurzů. Dále se průběžně vzdělávám v oblasti psychodiagnostiky a psychoterapie dospělých a účastním se pravidelných supervizních setkání odborníků.​​

Ve své psychologické praxi se zaměřuji na koučink, psychologické poradenství, psychoterapii a krizovou intervenci. Během práce na terapeutickém oddělení psychiatrické nemocnice v Brně jsem měla možnost nasbírat zkušenosti pro práci s lidmi, kteří mají obtíže se zvládáním stresu, nacházjeí se v obtížné životní situaci nebo čelí každodenním pocitům úzkostí či deprese. Pracuji pod supervizí a aktuálně se specializuji primárně na práci s dospělými klienty.

Více O mně

• Poradenská psychologie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

1 000 Kč

Petra Jančová
Terapie v centru Brno

Josefská 15, 4. Patro, Brno-střed, Brno 602 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod

Telefonní číslo

737 07...
Petra Jančová
dětská psychologická poradna Theraplay

Sukova 4, 1. patro, Brno-střed, Brno 602 00

Názory pacientů se rychle objeví

Nový profil na ZnamyLekar

Specialista stále čeká na první recenze pacientů.

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Petra Jančová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor