Pavel Rakušan
Praktický lékař pro děti a dorost

Koněvova 221, Praha 13000

• Váš účet byl odstraněn

Výborný lékař, který má profesionální ale zároveň lidský přístup ke všem. Vždy přicházím rád znovu a znovu :-)

• Váš účet byl odstraněn

Chodíme již 30 let k panu doktorovi Rakušanovi a jeho sestřičce, oba jsou naprosto úžasní a profesionální, hlavně jsou lidští a nepovyšují se, vždy všechno ochotně vysvětlí a poradí. Je to moje srdeční záležitost, protože jsem k němu chodila občas jako malá já, zastupoval mojí pí. doktorku, takže je vlastně rodinný lékař, před 5 lety jsme se odstěhovali mimo Prahu, syna jsem přehlásila a během měsíce byla zase zpátky a ochotně dojíždím 40 km za naším doktůrkem, jak mu doma říkáme. Je i skvělý homeopat, moc doporučuji.

• Váš účet byl odstraněn

Profesionální jednání, ochota jak sestřička tak i pan doktor jsou úžasní. Jsme velice spokojeni a nevybrala bych jinak pro svou dceru. U pana doktora jsme zhruba od 6 měsíců a když porovnám předešlého peditra a pana doktora Rakušana a sestřičku mrzí mě že jsme nebyli od začátku. Mohu jen doporučit, lepšího pediatra neznáme!!!

• O

olga_m@seznam.cz

Přihlásila jsem k panu doktorovi novorozeného syna nyní v létě, oba jsou se sestřičkou velmi příjemní, profesionální přístup, obrovské zkušenosti, jsem ráda, že jsme se k tomuto panu doktorovi s mrnětem dostali.

• Váš účet byl odstraněn

Pan MUDr. Rakušan je výborný lékař. Přihlásila jsem k němu moji narozenou dceru a velmi mně překvapil lidský přístup jak sestřičky tak pana doktora. Jak pan doktor tak i jeho sestřička jsou ochotný, milý a usměvavý.

• Váš účet byl odstraněn

Dekuji za skvely pristup panu doktorovi,ale predevsim jako zdravotni sestra take dekuji sestricce,ktera je neskutecne mila a profesionalni.Moc casto se uz takovehle sestricky nevidi :)

• Váš účet byl odstraněn

Mohu vřele doporučit - chodíme k němu od narození prvního dítěte- 20 let. Výborný a svědomitý lékař, skvělá je i sestřička.

• Váš účet byl odstraněn

Má vyvážený pohled na svět a fůru zkušeností..

• Pacient

Chodíme k němu 17 let a jsem velice spokojena

• Váš účet byl odstraněn

skvělý dětský lékař s úžasným přístupem k dětem i k rodičům :-)