Martina Števíková

Martina Števíková
Prague Fertility Centre

Milady Horákové 386/63, Praha 7, Praha 170 00

• Váš účet byl odstraněn

S paní doktorkou jsem se setkala v Prague Fertility Center, kde se o nás starala v celém procesu IVF, který byl velmi úspěšný. Měla jsem předchozí zkušenost z jiného centra, kde výsledky nedopadly vůbec tak dobře. Paní doktorka se o mne starala, pečlivě sledovala a upravovala hormonální léčbu, která vyžadovala časté návštěvy, aby výsledek byl co nejlepší. Po celou dobu se o mne starala, bez spěchu a trpělivě vysvětlovala všechny postupy. Byla mi stále k dispozici k dalším dotazům. Otěhotněla jsem hned napoprvé, ale těhotenství bylo neproduktivní. Hned při dalším pokusu jsem znovu otěhotněla a jsem v pátém měsíci těhotenství. Paní doktorce velmi děkuji a doporučuji!!!

Zdravím,

máte někdo přímý kontakt na paní doktorku? Přestěhovala jsem se do Prahy a hledám si nového doktora a paní doktorka má velmi dobré reference.

Děkuji moc.

• Váš účet byl odstraněn

Paní Doktorka je super.Začala jsem k ní chodit do PFC a potom jsem k ní přestoupila i klasickou gynekologii.
    Je to člověk,který je na svém místě.Moc jí za vše děkuji.Marie

• Pacient

Skvělý přístup, trpělivost a ochota!

• Pacient

Lekařka se srdcem a porozuměním. Děkuji

• Pacient

Paní doktorka Števíková je absolutní profík, poradí, mluví s člověkem srozumitelně a lidsky a poslechne si názory pacienta a jeho požadavky. U ní opravdu člověk ví, že udělá naprosto všechno co je nezbyné a z ordinace odchází v klidu. Paní doktorko Vám za všechno dík. Jste super. Kučerová

• Pacient

Paní doktorka je skvělá!!!! Empatická, milá, ohleduplná, jemná, vždy skvěle poradí, o všem se s Vámi pobaví, bez problémů vezme do ordinace i partnera... Nejlepší gynekoložka, s jakou jsem se setkala. Jana

• Pacient

S manzelem jsme se ocitli v Sanatoriu Pronatal na jare 2010. Zijeme v Recku a prvni
    IVF jsme absolvovali zde, v Atenach. Po setkani s Dr. Stevikovou jsem znovu ziskala duveru, ze i my s manzelem by jsme mohli mit dite. Vecne dobra nalada pani doktorky,erudice, sikovne ruce i prostredi bez stresu, ve kterem jsme se lecili, to vse urcite prispelo k pozitivnimu vysledku. Nyni jsem v 16. tydnu gravidity a mnohokrat Vam, pani doktorko, za vse dekuji.
    Ludmila a Alkiviadis

• Pacient

Paní doktorka byla u narození obou našich synů. Od začátku těhotenství se o nás vzorně starala a vše důkladně vysvětlila i poradila . Byla jsem velmi spokojená a moc jí za vše děkuji. Irena V.

• Pacient

Nejlepší porodník v Čechách!!!