Nové pacienty nepřibíráme.

Marta Hálová
Ordinace PL pro děti a dorost

Nové náměstí 1431, Praha 22, Praha 104-00

• C

Nemá konkurenci!! Víc takových specialistů a lidí na svém místě!!! Paní doktorka je anděl. I když toho má nad hlavu, nedá to na sobě znát. Se sestřičkou jsou sehraná dvojka!!!!

• Ordinace PL pro děti a dorost Jiný  •

Úžasná paní doktorka i sestřička se srdíčkem na pravém místě. Chodila jsem k ní už jako dítě a teď už 14 let k ní chodí mé děti a rozhodně bych nikdy neměnila. Musím říct, že se do ordinace i těšíme i když děti zrovna něco trápí.

• V

Doktorka Hálová je profesionál s příjemným lidským přístupem k dětem. Nenasazuje zbytečné léčiva, ale zároveň nic nepodceňuje. Všechny děti zná důkladně a pamatuje si o nich vše. Naše děti ji zbožňují a na návštěvu ordinace se dokonce i těší, což v případě lékaře je obdivuhodné. Podobných lékařů bych přivítal, kdyby v naši zemi bylo více.

• Ordinace PL pro děti a dorost Jiný  •

• Naprostá spokojenost s oběma dámami. S mými dvěma syny jsme od narození častými návštěvníky ordinace paní doktorky a vždy jsme se setkali s naprosto profesionálním a hlavně lidským přístupem. Klobouk dolů! Jsme šťastni, že jsme v tak skvělé péči :-)

• Ordinace PL pro děti a dorost  •

• Paní doktorka Hálová je anděl. Pro naší rodinu vždy svátek, kdyz jsme ji mohli navštívit. Hlavně každá návštěva znamenala srdecnost, dobrou náladu a samozřejmost nespornou erudovanost paní doktorky. Teto skvele zene sekunduje fantasticka sestricka. Chceme Vám moc poděkovat. Vaše jisté nezapomenutelné a lehce upovídané rodina KHOLOVÁ

• Nejlepší dětské v Praze a okolí ! jsou naprosto skvělé ! Paní doktorka i sestřička jsou profesionálové a mají skvělý přístup nejen k dětem, ale i k rodičům. vždy vyslechnou vše co nás zdravotně trápí a snaží se pomoci. Neměnila bych !

• Ordinace PL pro děti a dorost  •

• Doktorka i sestřička naprostá bomba. Profíci nejen odborně, ale i v přístupu k dětem. Škoda, že takových není víc. Děkuji tomuto týmu za péči, kterou dávali mým dětem a teď vnukovi.

• Se synem chodíme k paní doktorce od narození, tj. 12 let. Hrozím se chvíle, kdy mu bude 18 a nebudeme k ní moct chodit. Paní doktorka i sestřička jsou výborné, ochotné, hodné, empatické, vstřícné, komunikativní, pomůžou, poradí, popovídají, zavtipkují s dětmi i s rodiči. Díky nim syn nikdy neměl problém jít k doktorovi, nebál se.

• Paní doktorka naprosto vynikající. Hodná, milá, usměvavá. Vše vysvětlí, poradí. Vyléčí nemoci, pofouká bebíčka. A sestřička taky. Jsem ráda, že mě měly v péči. Obě jsou takové maminy a jejich "manželským" hašteřením dokážou rozesmát. Díky oběma :)

• T

Nejlepší doktorka se sestřičkou co jsem kdy potkala.... to co dokáží ony dvě nedokáže totiž vůbec nikdo, pružné, akční, rozumné, se skvělým přístupem k dětem i rodičům, dělají to nejlepší co mohou, někdy by se pro naše děti snad i roztrhaly.....moc jim za to děkuji, já i mnoho mých kamarádek maminek, které k nich chodí.....Hlavně to nepřehánějte a vydržte nám i našim dětem!!!