Private psychological counsellor specialised in short term intense therapy. Service is offered in English too. Call me to set up an appointment please.
- Dětská psychologie
- +1 a11y_sr_more_diseases
Národní 11, Praha 11000
2 názory
Váš účet byl odstraněn
Dr. Navratil was a very unexpected find for me. I needed help and it is so very difficult to find good doctors who speak a good enough level of English. Dr. Navratil is very professional and, when you go to him for help, you can focus on your problems, not on dumbing down your language and making sure you are understood. I recommend him to any foreigners in need of a bit of help.
Váš účet byl odstraněn
Pana doktora vnímám jako empatického průvodce na mé cestě. Konzultace s ním jsou podnětné a inspirující; rozšíří vám úhel pohledu a pomůžou přemýšlet o věcech jinak než přes filtr, kterým se obvykle díváte na svět. A to je to, co otevírá další možnosti a katalyzuje změny, kterými je žádoucí si projít, abyste se posunuli dál. Terapie předčila má očekávání a považuji ji v této fázi života za důležitý díl do skládanky mého rozvoje. Vřele doporučuji. Skvělý psycholog a profesionál.
Odpovědi
6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Holka nebo kluk
Dobrý den ráda bych věděla co mám dělat,dcera mě oznámila v prosinci 2015 že se ctíti jako kluk. Pohybuje se mezi bratranci ona sama je jedináček , nikdy jsme nepozorovaly jiné chování mluví stejně chová se také stejně je to holka jako lusk.V té době začala koukat na internetu čínské anime a…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, kolik let je prosím Vaší dceři? Vychováváte ji sama?
Noční scény 14 měsíčního batolete
Dobrý den. Prosím o radu. Můj 14 měsíční syn se budí každy den zhruba kolem 3 hodiny ráno a následuje dvouhodinovy Jekot, řvaní, vztekani se, nepomáhá nic. Přijde mi ze chce hrozne spát a něco mu bráni, uz si nevím rady. Přes den takové velké scény nejsou.Děkuji za odpověď
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, určitě bych ve Vašem případě potřeboval vědět více informací týkajících se Vašeho rodinného zázemí, způsobu péče o syna a také jeho zdravotním stavu.