Karel Holub
Praktický lékař pro děti a dorost

Krškova 807, Praha 15000

Vážení rodiče, milí pacienti, po 25 letech jsem ukončil práci v ordinaci praktického dětského lékaře na Barrandově. Děkuji za Vaši důvěru, práce s Vámi mě vždy naplňovala radostí a nadějí. Dr. Karel Holub

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Š

Opravdu profesionál. Naprosto úžasný přístup. Je vidět, že nejen léčí, ale tu práci má opravdu rád a rozumí ji. Vždy správně poradí, je klidný a milý. Jsem ráda, že tohoto lékaře máme a neměnila bych. Velká spokojenost.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Pan doktor Holub je zatím ten nejlepší pediatr, jakého jsem měla možnost potkat. Vstřícný, milý, profesionál každým coulem. Je to úžasný doktor a já jsem moc ráda, že má ve své péči mojí malou dcerku.

• Pan,doktor Karel.já pro mě děti skvělí lékař,mam postiženého syna a v nejhorším si na mě udělal čas a vše vysvětlil,nehledě na to ze diky němu jsem šla do dalšího těhotenství a mam zdravého druhého syna,já jsem mu velice zavazana a nikdy bych neměnila...je to skvělý doktor...

• Dobrý den :)), pan doktor i sestra jsou Super,jsem VELMI SPOKOJENÁ mám 4.děti a o všechny se pan doktor stará velmi pečlivě, důkladně a nikdy se mi nestalo, že by něco zanedbal nebo udělal špatně.
    S pozdravem (velmi spokojená maminka)
    Havlová

• Pan doktor, je dobrý (proto 4*). Vždy mě řádně vyštřil, sám(nebo sestra) připomněl povinné prohlídky atd. Nikdy jsem s ním neměl, žádné problémy (odcházím až kvůli překročení věku).
    1* jsem strhnul kvůli "předraženosti" tj. buď za podání (aplikování) očkování nebo různých potvrzeních (jenom razítko lékaře - tábor, autoškola atd.)
    Ale celkově ho mohu doporučit a zároveň mu tímto děkuji za jeho péči.

• Syn se narodil s parézou plexu, poslal nás na rehabilitaci až po mém upozornění, stejně jako na všechna další vyšetření. Když jsme od něj odcházeli, nestyděl si říct o 200,-kč za kartu a poplatek za nadstandartní služby nám nevrátil, i když jsme žádné nevyužili. Je nespolehlivý.

• nejsem spokojen s jeho léčbou, používá zastaralé dávno překonané způsoby léčení.

• S tímto lékařem mám jen samé špatné zkušenosti. Je to špatný lékař a nespolehlivý člověk. Ještě bych pochopila že zapomíná zapisovat preventivní prohlídky a celkově je zapomnětlivý, ale nepochopím že zdravé měsíční holčičce neváhá předepsat na běžné šupinky ve vláskách kortikoidovou mast, běhá po místnosti s otevřenou jehlou když se chystal malou naočkovat, až ho musela sestra napomenout. U propichování uší kvůli náušničkám dítě zbytečně trpělo jen proto, že zvolil menší jehlu a pak se snažil narvat náušnice do menší dírky až se ohýbaly. Poslední kapkou bylo když mi večer zaslal řekněme "zváštní" SMS kde rozhodně nemohlo dojít k záměně adresáta. Myslím že za 6 měsíců je toho dost, ani jedna návštěva ordinace neproběhla bez takovýchto komplikací. Dokonce i při převzetí karty teprve zjistil, že nezapsal první poporodní prohlídku dítěte a to si za to neváhal nechat zaplatit 500,- jako za nadstandartní lékařský úkon.

• Pan doktor i jeho sestricka jsou vynikajici!