MUDr.
Iva Špaňárová
Dermatolog
o specializacích
Praha 1 adresa
Každou středu a čtvrtek ordinuje - Mudr. Lucie Poláková.
Zastupující lékař: Mudr. Lucie Poláková
Manager ordinace a zdravotní sestra specialistka na chirurgické a estetické zákroky: Naďa Váchová.
Asistentka ve středu a ve čtvrtek: Markéta Ludmilová
Pokud se na tomto profilu kalendář návštěv nezobrazuje znamená to, že všechny termíny jsou obsazeny. Prosíme o trpělivost, kalendář se zobrazí hned, jakmile lékař přidá volné termíny.
Vedoucí lékař: MUDr. Iva Špaňárová promovala v roce 1994 na 1. lékařské fakultě UK a v letech 1997-2000 vykonávala praxi na dermatovenerologické klinice Všeobecné fakultní nemocnice Praha. Po atestaci v roce 2000 pracovala v ordinacích MUDr. Petrovské a MUDr. Cabalové. V letech 2008-2010 pracovala na Dermatovenerologické klinice Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. V roce 2011 založila firmu Sanoderm Praha a od té doby provozuje vlastní soukromou ordinaci (www.spanarova.cz) na Poliklinice Budějovická. V současné době pracuje zároveň jako vedoucí lékařka kliniky estetické medicíny Mediestetik (www.mediest.cz) a průběžně se vzdělává na českých i zahraničních školeních v oboru korektivní dermatologie.
První zastupující lékař v SANODERMU: Mudr. Tamara Baňková
V roce 2020 promovala na 3. lékařské fakultě v Praze v oboru všeobecné lékařství. Během studia se účastníla pravidelných dermatovenerologických stáží. V roce 2018 - 2019 pracovala na výzkumné studii na téma Atopická dermatitida pod vedením prof. Arenbergera. V roce 2021 pracovala na Klinice infekčních nemocí Fakultní nemocnice Bulovka na pozici sekundárního lékaře V roce 2021 nastoupila do soukromé ambulance dermatovenerologie SANODERM Praha s.r.o. učastní se kongresů a odborných vzdělávacích akcí v oboru dermatovenerologie.
Druhý zastupující lékař v SANODERMU: Mudr. Lucie Poláková
V období pandemie COVID-19 v letech 2020-2021 pracovala jako sanitář / zdravotní sestra na Fever klinice v rámci centrálního příjmu interní kliniky FNKV.
V roce 2024 promovala na 3. lékařské fakultě v Praze v oboru všeobecné lékařství. Během studia se účastníla pravidelných stáží.
V roce 2024 nastoupila do soukromé ambulance dermatovenerologie SANODERM Praha s.r.o.
V roce 2025 nastoupila na stáž na dermatovenerologické lůžkové oddělení VFN v rámci kmenové přípravy.
Pravidelně se účastní kongresů a odborných vzdělávacích akcí v oboru dermatovenerologie.
Aktivně usiluje o diplom celoživotního vzdělávání.
Naděžda Váchová - zdravotní sestra specialistka.
Manager ordinace , v roce 1991 ukončila studium v oboru všeobecná zdravotní sestra v Táboře. V témže roce nastoupila na jednotku intenzivní péče ve FNKV Královské Vinohrady v Praze , kde pracovala 5let. V roce 1995 úspěšně absolvovala postgraduální studium ARIP v Brně ( specializace na anestezii, resuscitaci a intenzivní péči ) a nastoupila na ARO v Nemocici na Homolce v Praze. Od roku 2008 pracovala v ambulanci dětské neurologie ve společnosti Medicon v Praze. V roce 2011 dostala osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu . Od roku 2012 pracuje v soukromé kožní ordinaci SANODERM Praha s.r.o. Účastní se řady kongresů, přednášek a školení v oboru dermatologie a estetické mediciny. Absolvuje odborné vzdělávací akce v rámci celoživotního vzdělávaní.
Asistentky: Kristýna Vostatková a Markéta Ludmilová - administrativa
- Dermatovenerologie
Pacienti, které ošetřuji
Typ návštěv
Fotografie a videa
Běžný termín
Dermatoskopie
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Hotovost
Telefonní číslo
Nejčastěji zmiňované pacienty
- Snaha pomoci
- Podrobné vysvětlení
- Dochvilnost
Simona
Príjemný prístup, vyriešenie problému, nastavenie liečby, kontroly a pod.
L.H.
Jak ošetřující lékařka, tak její asistentka se ke mně chovaly vlídně, a z návštěvy jsem měl tedy dobrý pocit.
Veronika K.
Ikdyz jsem nebyla osetrena primo pani doktorkou Spanarovou jsem velice spokojena s pristupem a podrobnym vysvetlenim.
Jiří
Požaduje zaplatit 300,- Kč administrativní poplatek. Po nesouhlasu uvede možnost nezaplatit. Nezaplacení neomezuje vyšetření. Za plabu nabízí služby, které jsou v jiných ordinacích standardně zdarma, např. telefonní a mailové konzultace, vydání receptu na základě požadavku přes telefon nebo SMS. Po nesouhlasu reaguje rozčileně a vysvětluje potřebu plateb. Platbu nevynucuje. Její jednání není příjemné.
MUDr. Iva Špaňárová
Rádi bychom upřesnili informace uvedené ve vaší recenzi, která může být pro nové pacienty zavádějící.
Administrativní poplatek se týká dobrovolné e-mailové komunikace ohledně léčby.Vyšetření, ošetření, vystavení receptu i telefonickou komunikaci hradí zdravotní pojišťovny.
Mrzí nás, že namísto hodnocení poskytnuté zdravotní péče věnujete svou recenzi výhradně této doplňkové službě.
SANODERM
Michal
profesionální ošetření
trochu dlouhé čekání na termín• Poliklinika Budějovická - vchod č. 4, zelená budova, 6.patro • Běžný termín •
G
Gabriela
Cením si přístupu k dětem, vše proběhlo rychle a dítě bylo velmi dobře informováno a všem, co bude probíhat.
Věra Š.
Skvělý přístup lékařky i sestřičky.Vše pečlivě vysvětleno paní doktorkou, velká empatie.Profesionální přístup.Jinam bych už nešla.Velká spokojenost.
• Poliklinika Budějovická - vchod č. 4, zelená budova, 6.patro • dermatoskopie •
Milena
Přicházím pro kožní bouličku v pravém třísle.
Vyšetřením zjištěn lékařkou: atherom. Zatím ponechán v tomto stavu, v případě obtíží doporučena excize na chirurgii, či kontrola v SANODERMu. Jsem naprosto spokojena - rychlost objednání, přesnost, moderní vybavení, zájem a profesionální jednání personálu, sepsání a vydání lékařské zprávy! Děkuji za vše.• Poliklinika Budějovická - vchod č. 4, zelená budova, 6.patro • Jiný •
PM
Milá a ochotná sestřička. Bez čekání. Paní doktorka byla velmi empatická a precizní.
• Poliklinika Budějovická - vchod č. 4, zelená budova, 6.patro • Jiný •
PP
Spokojenost s lecbou a pristupem pani doktorky. Rychlost vyrizeni a komunikace take.
Odpovědi
275 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je mi 15 let a už asi dva roky mě trápí takové praskliny na žaludu. Dost masturbuji takže mě napadlo jestli to nemůže být s přílišné masturbace. Nevím čím to je že je vrchní povrch žaludu je takový jakoby podřený, zvrásněný. Chtěl bych to tak jak jsem to měl předtím (bez rýh). Nijak…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji osobní návštěvu dermatologa.Do naší ordinace můžete přijít každý čtvrtek do 8hod. S pozdravem, Mudr. Špaňárová
Dobrý den, už asi dva roky se potyčkám s nepříjemnou vyrážkou na pravé dlani ruce. Jedná se tisíce puchýřků naplněných čirou kapalinovou, jenž svědí a po nějaké době zrohovatí, dlaň vyschne a postupně se Frolík. Poté, co se ruka zregeneruje a vypadá to, zle vše bude v pořádku, ekzém se obratem…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, vždy je nejlepší osobní konzultace. Asistentka Bára