O své práci
Promoval jsem v roce 2015 na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové a současně na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany.
Po studiu jsem nastoupil na Chirurgickou kliniku 2. LF UK a Ústřední vojenské nemocnice v Praze, kde jsem pod vedením prof. Rysky získal atestaci z chirurgie v roce 2021.
Po atestaci se mi naskytla příležitost k přestupu do 6. polní nemocnice a s ohledem na potřeby armády jsem přestoupil na Kliniku hrudní chirurgie 3. LF UK a Fakultní Thomayerovy nemocnice Praha, kde jsem působil do listopadu 2025.
Po celou dobu v Armádě ČR jsem se kromě běžné chirurgické péče intenzivněji zaměřoval na léčbu závažných poranění a onkochirurgii.
Z rodinných důvodů jsem se rozhodl odejít po 17 letech z armády a služební poměr jsem ukončil na konci roku 2025 v hodnosti majora.
V lednu 2026 jsem nastoupil do Palas Athéna.
O sobě
Jsem ženatý, moje žena je zdravotnická záchranářka, spolu jsme se několikrát zúčastnili mezinárodní soutěže posádek zdravotnických záchranných služeb Rally Rejvíz.
Máme syna a dceru. Věnuji se mořské akvaristice a žije s námi Stafordširský bulteriér jménem Lupin Remus.
Mezi další mé zájmy patří zahrada a hry na konzolích.
Hlavní léčená onemocnění
Laparoskopická operace slepého střeva
Laparoskopické odstranění žlučníku
Hviezdoslavova 25/509, Praha 149 00
Telefonní číslo
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Petr Svoboda? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor