Krškova 807, Praha 15200
Výborný lékař
Mamince předepsal bez zdlouhavého objednávání mastičky na zapařenou pokožku po antibioticích, která výborně zabrala. Velmi milý a mamince ochotně pomohl. Bohužel je prý velmi vážně nemocný a tak nám na Barrandově chybí.
• Ordinace specialisty - kožní • Jiný •
Radmila Parmová
Vynikající lékař. Velmi příjemné jednání v mnohdy dost choulostivé záležitosti,kterou kožní problémy přináší. Stoprocentní odborník. Měla jsem již pana doktora doporučeného s vynikajícími recenzemi,ale jeho znalosti jsou naprosto ohromující. Jsem vděčná,že jsem se k panu doktorovi dostala. To se v dnešní době stane málokdy.aby lékař věděl od prvního pohledu a jen pro jistotu se zeptal na symptomy,aby se ujistil zda jeho prvotní diagnóza odpovídá. Vše je umocněno jeho milým přístupem, vtipnými historkami a skromností. Děkuji,velice si vážím Vaší péče.
Ludmila S.
Dnes jsem navštívila poprvé ordinaci pana doktora. Úžasný, lidský, charismatický člověk....Krom nemalých odborných znalostí léčí i srdcem, a to se dnes opravdu málo vidí. Ludmila
N
Nicolla
Velmi dobrý lékař. Vše vysvětlí, popíše a svému oboru rozumí.
Panoramix
K panu doktorovi Labohému chodím už mnoho let s různými kožními problémy a jeho řešení vždy zabralo. Pan doktor je poměrně pečlivý a zkoumá opravdu příčiny problému. Navíc jeho přístup je velmi lidský.Pacienty přijímá bez zdlouhavého objednávání a navíc téměř bez čekání (někde to prostě jde). Člověk se akorát nesmí nechat překvapit vybavením jeho ordinace, která připomíná reálný socialismus. Když byl pan doktor jednou na dovolené a musel jsem akutní problém řešit u jiného kožního, docela jsem trpěl, protože jsem od pana doktora Labohého zvyklý na vysoký standard.
Výborný lékař
velmi dobrý
Skvělý pan doktor! Je vidět, že tomu opravdu rozumí a na pacientech mu záleží. Je pečlivý, vše skvěle vysvětlí a přesně popíše co se například s ekzémem smí a nesmí. Na můj ekzém mi také předepsal "jogurtek" :-)Chodíme k němu skoro celá rodina a vždy naše problémy vyřeší.
```• • •
Petraskova
Adéla
Pana doktora mohu jen doporučit. Narozdíl od jiných ho ani nenapadlo léčit můj atopickýc ekzém kortikoidy a pomohl mi mastičkou, které říká "jogurtek". :)
Upravit nebo spravovat profil- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze