K Havlínu 13/722, Praha 15600
Kay a Leo
Úžasná paní doktorka, její přístup k dětem i k doprovodu, praxe kdy nenabízí jen zlobované léky, ale má sama svůj rozum a používá ho, ...proste zkušenosti hovoří za vše. Kdyby tak byl takový doktor i pro dospělé.
• Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný •
Šárka
Přeji dobrý den,
k paní doktorce jsme chodili 18 let,obě moje děti se k paní doktorce vždy tešily,ať už je čekalo očkování či odběry. Naprosto úžasný přístup k dětem i k nám,(děti jí říkaly "naše babička"),vstřícnost,pomoc kdykoli i mimo ordinační hodiny. Žádná diagnóza od oka,žádná zbytečná ATB,zkrátka profesionální přístup. Velké díky paní doktorce i sestřičce.• Praktický lékař pro děti a dorost • •
Katerina Krasnicka-Mahelkova
Vubec nemohu uverit tem negativnim komentarum vyse (nebo nize). Bud u pani doktorky ti lide nebyli, nebo se uplne od zakladu zmenila. Byla jsem u ni se synem (7 let) zatim dvakrat-presli jsme k ni z Prahy-a nemohu si ji vynachvalit. Po kourovem zapachu ani stopa (jsem na to hodne vysazena, takze bych si jiste vsimla), mj. asi i diky negativnim hodnocenim nize malo pacientu, pani doktorka velice ochotna-i presto, ze jsme k ni prisli s nejakou vyrazkou, udelala synovi zevrubnou obecnou kontrolu (vypadalo to spis jako vstupni prohlidka), celou dobu na nej velmi mile mluvila (byla tam "pro nej" a ne "pro maminku") a celkove prostredi vubec nepusobilo jako u lekare, coz je nepochybne detem (a i mnohym dospelym) velmi prijemne.
Rozhodne nam hned netlacila nejake leky, naopak poradila ryze prirodni lecbu, ktera velmi rychle zabrala.
Jsem u ni opravdu velmi spokojena.• Praktický lékař pro děti a dorost • •
Charles Thomson
Čekárna je plná kouře. Jednou jsme museli počkat, až pí doktorka dokouká pořad v tv. Nedoporučuji. Už chodíme jinam.
adéla
K paní doktorce jsem sama chodila a byla vždy moc hodná, ale nikdy neudělala pořádnou preventivní prohlídku a vše byla viróza
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi dobrá lékařka. Citlivý přístup k dětem, nemusíte se bát na něco se zeptat. V případě podezření na něco vážnějšího nás hned odeslala k odborníkům i na krevní testy. Jsme s ní s se sestřičkou max. spokojeni a budeme k nim chodit i s nasim druhym miminkem.
myslím že je to opravdu velice schopna,inteligentní a oddaná lékařka.
Moc hodná a vstřícná paní doktorka
Markéta
Paní doktorka má velmi hezký přístup k dětem i k rodičům. Příjemné je, že se u ní nečeká. My jsme se rozhodli odejít, protože si myslím že zanedbává preventivní prohlídky. Mým dětem nekontrolovala nikdy nic víc než váhu, míru a obvody hlavy a hrudníku. Bojím se, že pokud by přišla nějaká vážnější nemoc, tak by to paní doktorka nemusela odhalit včas. Jako člověk je ale báječná. Sestra je také fajn
Věra
Paní Dr.je moc hodná dá se s ní určitě vše řešit....má skvělý přístup k dětem a to si myslím,že je moc důležité.....