Jsem přední expertkou na léčbu alopecie a problematiku vypadávání vlasů v České republice.
Diagnostika a léčba onemocnění vlasů je náplní mé práce od roku 2017. Za tu dobu jsem pomohla stovkám pacientů. Mým každodenním cílem je pomáhat svým pacientům obnovit a udržet objem a počet jejich vlasů.
O mně
Dermatologické konzultace
Estetická dermatologie
Mezoterapie
2 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Martin
K paní doktorce jsem přišel kvůli androgenní alopecii, kterou řeším už delší dobu. Mým cílem bylo hlavně zpomalit, ideálně zastavit vypadávání vlasů. Po 4 měsících vidím skutečně viditelnou změnu – vlasy přestaly padat a dokonce začaly i dorůstat. Celkově jsou silnější a pevnější, zejména v místech, kde byl úbytek nejvýraznější.
Přístup paní doktorky i sestřiček je naprosto skvělý. Mohu jen doporučit.• Vlasová klinika Dr. Brabcové • dermatologické konzultace •
Svatošová
Paní doktorka je skvělá odbornice na problematiku vlasů. Dceři velmi pomohla a jsme s její péči spokojeni. Doporučuji všem při podobných problémech návštěvu u paní doktorky Brabcové.
• jiné místo • Jiný •
Dermatologové v okolí