Rozkošného 1058/3, Praha 5, Praha 150 00
2 názory
B
Barbora
Paní doktorku jsem navštívila kvůli roky opakujícím se zánětům, bolestem při sexu (poslední dva měsíce kvůli bolesti ani sex mít nemohla), hodně bolestivé menstruaci. Při "vstupním pohovoru" jsem zmínila, že neberu/nechci brát HA, protože bych chtěla v brzké době otěhotnět a kvůli tomu, že moje matka měla právě i kvůli hormonální antikoncepci rakovinu prsu. Po vyšetření mi paní doktorka řekla, že vypadám naprosto zdravě, že jsem v pořádku a na bolestivou mens. mi doporučila HA. Myslela, že tento přístup je už zastaralý a není to vůbec hledání příčiny problému. Hlavně jsem dala jasné důvody, proč HA nechci (těhotenství!). Na bolest při sexu řekla, že neví, čím to je, ale že by třeba mohly pomoct léky na křečové žíly (ten problém nemám). Tři dny na to jsem tedy navštívila jiného gynekologa. Už při pohledu řekl, že mám naprosto evidentně nějaký zánět, udělal mi různé testy - vyšly pozitivně na ureaplasmu, masivní přemnožení gardnerelly atd.
Paní doktorka mi žádné stěry, testy nedělala.• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Michaela O.
Jelikož jsem měla dlouho problémy s vyšetřením na gynekologii, těžce jsem si vybírala doktory gynekology. Paní doktorka je velmi profesionální a milá zároveň. Doporučuji všem.