Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Dentální hygiena
Parodontologické konzultace
Názory pacientů
I. Ž.
Paní doktorka je velmi milá, a snaží se o bezbolestné ošetření. Dohodnutý čas byl dodržen. Z celé ordinace jsem cítila klid a pohodu.
M.F.
Syn byl na dentální hygieně a vše vysvětleno a příjemný přístup, cena dobrá a vše dle domluvy , spokojenost
Pavel N.
Návštěva byla skvělá. Paní doktorka je velmi pečlivá, stará se o pohodlí a pocity pacienta, odvádí velmi dobrou práci, je cenově dostupná a v ordinaci panuje přátelská atmosféra a odcházím s úsměvem.
I.B.
Vstupná prehliadka u pani zubárky dopadla na jedničku a to som sa bála, dôkladná a precízna kontrola, milá sestrička, príjemné prostredie, mám z toho dobrý pocit, teším sa nabudúce
Lenka Krylová
Paní doktorka Koporová je velmi pečlivá, pracovitá, milá a především oceňuji její citlivý přístup. Je vidět, že jí práce velmi baví a že jí záleží na zdraví jejích pacientů. Děkuji za skvělou péči!
J.S.
Spokojenost.Velmi přijemny přistup k pacientum.Bylo mi vše vysvětleno tak jak jsem potřeboval.Jsem rad,že jsem u pani doktorky Koporové.
J.G
Velice mila p.Doktorka i setřička .Dekuji za Vaši konzultaci a porozumnĕni. Na vydĕnou a krasne svatky s pozdravem Jirina Gloggnerova
Jan Šiller
Děkuji za lidskost a přístup,kterým pani doktorka nešetří.Tímto bych jí chtěl poděkovat a nerad bych vynechal velké poděkování i sestřičce, která s paní doktorkou pracuje.
K.z.
Vyborna zkusenost,rad se budu vracet a doporucim i znamym,kdo nema zubniho lekare.vyborne chovani pani doktorky.
JK, Žižkov
Byla to teprve moje druhá návštěva u paní doktorky, ale musím vyjádřit svoje poděkování za její profesionální přístup, pečlivost a empatii s níž se paní doktorka věnovala zákrokům na mých zubech.