MUDr. Michal Vimmer

Centrum Ondrejov

klanova 62, Praha 140 00

Medical Pateo Center

Axmanova 131, Praha 19014

Pan doktor je hodný vždy vyslechne i když já sem hodně komplikovaná, řekla bych když se u něj léčite dlouho , je to přítel a kamarád ,dlouho mi trvalo mu zdělit něco z mé minulosti ,je to těžké ale pan doktor je supr chlap !!!!!!

• Medical Pateo Center Jiný  •

• E

Pan doktor rozhodně není tuctový psychiatr. Nechá pacienta vymluvit a protože např. u mě toho nikdy moc nenamluví, tak si svoje problémy v jeho přítomnosti rozeberu sama Občas něco okomentuje, jeho podporu a zpětnou vazbu cítím vždy. Podotýkám, že se peru ne se zrovna jednoduchými záležitostmi...Je pravda, že na prvních setkáních s ním na začátku moc nechápala, ale jeho způsob funguje. Ideální je, když vám nikdo neříká, co máte dělat, ale s jeho podporou se k tomu i tak dopracujete.
    Kdo se na to cítí, můžu jen doporučit.

• jiné místo Jiný  •

Nedoporučuji! Nespokojenost s přístupem! Nepomohl a psychický stav se ještě více zhoršil!

• S

Mou opakovanou žádost o léčbu ve zdravotnickém zařízení mi slíbil
    zajistit na, což jsem čekala několik měsíců
    než jsem pochopila, že nezařadil vůbec nic.
    Pokud se u něj léčite, považuji to za ztrátu
    vašeho času. Léčit vás nebude, řešení vašich
    problémů ho nezajímá.

• jiné místo Jiný  •

Skvělý lékař, který ví, co dělá. Poslechne, neskáče do řeči. Jeho otázky jsou cílené a člověk si hodně odnáší včetně mě. Za mne TOP psychiatr.

• jiné místo Jiný  •

Velmi dobrý doktor. Umí naslouchat, poradit se s pacientem, umí problém vysvětlit. Odcházím většinou s dobrým pocitem.

• Medical Pateo Center Psychická nemoc  •

• N

MUDr. Michal Vimmer léčí tím, že předepisuje léky. Neuznává žádnou jinou léčbu. Žádost o terapii se setkala s opakovaným odporem MUDr. Vimmera. Žádost o intenzivní léčbu ve zdravotnickém zařízení se setkala s takovou nevolí a výsměchem, že léčba u MUDr. Vimmera byla z mé strany okamžitě ukončena. Pokud chcete jen polykat prášky, je MUDr. Vimmer ten pravý. Pokud se chcete léčit, nebo dokonce zlepšit svůj stav, tak tady ne. Tady se jen sbírají body, neléčí se, neřeší se...

• jiné místo  •