Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

MedicalPateoCenter je soukromé zdravotnické zařízení.

Služby

• Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (4)

4 názory

Paní doktorka je skvělá a má pochopení pro vše. Děkuji ji za dobré rady a vše s tím spojené.

• MUDr. Kateřina Růžičková Jiný  •

Pan doktor je hodný vždy vyslechne i když já sem hodně komplikovaná, řekla bych když se u něj léčite dlouho , je to přítel a kamarád ,dlouho mi trvalo mu zdělit něco z mé minulosti ,je to těžké ale pan doktor je supr chlap !!!!!!

• MUDr. Michal Vimmer Jiný  •

B

Tato návštěva byla pro mě velkým rozčarováním. Neochotný, nepříjemný, arogantní doktor, který mi již ve dveřích zmínil, ze má obvodní lékařka by měla
    přeci vědět co mám napsané ve zprávě z vyšetření MR mozku a páteře. Neměl pochopeni, že bych to chtěla konzultovat s odborníkem.
    Na CD se ani nepodíval a opsal do zprávy výsledek ze zprávy MR. Tuto ordinaci nedoporučuji, běžte raději někam kde jsou ochotnější a vstřícnější. Tady se toho nedočkáte.

• MUDr. Zdeněk Topinka Jiný  •

Velmi dobrý doktor. Umí naslouchat, poradit se s pacientem, umí problém vysvětlit. Odcházím většinou s dobrým pocitem.

• MUDr. Michal Vimmer Psychická nemoc  •