Na Příštipku 135, Praha 250 81
Tovární 19, Praha 250 90
VP
U paní doktorky mám v péči děti již přes deset let a je úžasná. Je pečlivá, laskavá k dětem, klidná a pohodová. A především velmi dobře rozumí tomu, co dělá. Neustále se vzdělává a sleduje nejaktuálnější informace v lékařství. Vše srozumitelně vykomunikuje, nic nepřehlédne. Respektuje můj přístup, pokud mám na něco jiný názor. Neměnila bych!
• jiné místo • Jiný •
Kateřina S.
Paní doktorka je velice milá k dětem, pečlivá... Synovi díky pečlivosti diagnostikovali juvenilní idiopatickou artritidu již ve dvou letech. V Motole jen koukaly na doporučení, máme veliké štěstí, že chodíme právě k ní.
• Centrum zdravotní péče Jirny • Jiný •
S. L.
Paní doktorka je velmi pečlivá. Vše se snaží vždy srozumitelně vysvětlit. Má skvělí přístup k dětem. Z naší zkušenosti vždy spokojenost, takže určitě doporučuji.
• INC a.s., Centrum zdravotní péče Jirny • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka Ježková je velice pecliva, svedomita, vždy dobre poradí, k dětem ma moc pěkný přístup. Vyslechne a vezme v potaz názor rodičů. Léta už jinam nechodime.
• Centrum zdravotní péče Jirny • Prevence •
Váš účet byl odstraněn
S paní doktorkou jsme spokojeni. Především je opravdu pečlivá, děti vždy důkladně vyšetří, hledá co nejšetrnější řešení a vysvětlí srozumitelně vše, co je potřeba. Snaží se nic nezanedbat. K dětem má moc hezký vztah, v čekárně i v ordinaci má pro malé připravené hračky na zabavení. Sestřička je pravá ruka jak má být, vždy nám také vyšla vstříc. Za nás doporučuji.
Děs a běs, přetvářka největšího kalibru.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní