Santé s.r.o.

Želetavská 9, Praha 14000

U paní doktorky jsem byla pouze jednou, ale bohužel si to budu pamatovat asi napořád. Bylo mi 25, covid byl v plném proudu a byla jsem poprvé těhotná. Kvůli rodinné situaci a situaci s partnerem jsem po dlouhém rozmýšlení už udělala nelehké rozhodnutí, že těhotenství uměle přerušįm. Toto vyšetření mělo být jen posledním a rutinním vyšetřením před zákrokem, paní doktorka o mém rozhodnuti už věděla. Přesto se vyšetření neobešlo bez komentářů k, vnucování antikoncepce a hlavně bez toho, že mě nechala poslechnout tlukot srdíčka.

• Santé s.r.o. Jiný  •

Vyšetření bylo hrubé, zbytečně bolestivé, ani náznakem neřekla, co se chystá v danou chvíli dělat. Doktorka arogantní. Evidentně ji péče o pacienta zatěžuje. Nikomu nedoporučuji. Pracoviště COP Plus s.r.o.
    Měním lékaře.

• N

Nedostatečná komunikace, žádná empatie, arogantní. Na vše jsem se musela vyptávat sama. Nedoporučuji.

• Santé s.r.o. Jiný  •

• A

Asi se všechny ženy schodneme, že návštěva gynekologie nepatří mezi oblíbené činnosti. Proto očekávám, že gynekolog projeví dostatek empatie a bude se držet alespoň základních společenských pravidel. Podat si ruku na úvod, uvést pacienta do ordinace jinak než jako jehně na porážku. Z poslední návštěvy už vím, že se této paní doktorce už nikdy nevrátím. Chovala se nepříjemně, arogantně, vnucovala mi hormonální antikoncepci, i když jsem dala jasně najevo, že o hormony nemám zájem. A o těch dvou minutách, kdy mě nechala odhalenou ležet v křesle zatímco si něco ťukala do počítače, ani nemluvím. Pro mě ta návštěva byla velmi nepříjemná, neměla jsem chuť s ní řešit jakékoli potíže. XXX Kč za vyšetření, kde mi gynekolog není nápomocen? To už nikdy!

• jiné místo Jiný  •

Doporučuji všem těhotným budoucím maminkám, ať se této gynekoložce vyhnou obloukem. Pracuje v soukromé gynekologii MEDA na Bulovce a COP Plus (Praha), bohužel jsem pí. Mexnerovou schytala po částečném odchodu Dr. XXXX do důchodu. Neumí číst výsledky screeningů a testů krve, neempatické jednání a vyhrožování. Už chápu všechny hodnocení na internetu a nechápu, že někdo takový udělal atestaci, komunikace hrozná a arogantní. Vydržela jsem tu šikanu až do konce jen kvůli skvělé paní sestřičce Kamile XXXX (COP Plus a.s), které jsem vděčná, i přesto jsem si vyžádala dřívější přechod na kontroly do porodnice. Arogantně poslouchat, že miminko nemusí být zdravé a na testech/kontrole u jiných doktorů Vám řeknou, že paní doktorka neumí číst výsledky (jež jí s touto informací kontaktovali) je vrchol všeho. Incidentů bylo více, hodnocení píši s odstupem 2 let. Raději zvolte jiného gynekologa/porodníka, ten stres za to nestojí a to jsem člověk, který snese hodně.

• jiné místo Jiný  •

• Nejlepsi gynekolozka. Nejen, že vše vysvětlí, je pečlivá a je absolutně lidská se spoustou humoru. Je to pro mě návštěva nejen gynekologicka, ale v jistém smyslu i psychologicka, jdu vždy odtamtud vysmata a v pohodě. Tu bych tenkrát brala u porodu...

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorka mi byla přidělena poté, co odešla má předchozí lékařka a vzhledem k tomu, že se jedná o soukromou kliniku, tak bych čekala daleko pečlivější výběr "náhradního" lékaře.
    Má předchozí lékařka byla opravdu úžasná a pečlivá po všech ohledech a opravdu jsem k ní chodila ráda, protože jsem věděla, že její péče odpovídá poplatkům, které za každou návštěvu hradím a mnohdy udělala daleko víc, než musela.
    Bohužel, k výměně došlo uprostřed mého těhotenství, a tak jsem se nyní s paní doktorkou viděla častěji než jednou za rok a s její péči opravdu spokojená nejsem. Rozhodně není zlá nebo nepříjemná, ale její péče je průměrná, možná trochu podprůměrná. Občas je dost pomatená, žádné vyšetření navíc neudělá a člověk má pocit, že se ho chce co nejrychleji zbavit. Moc si neumím představit, co by se dělo, pokud by mé těhotenství nebylo bezproblémové a měla by to nějak řešit. Její péče neodpovídá péči lékařů na soukromých klinikách a já po pár návštěvách, kdy sotva zkontrolovala plod, radši přecházím do péče porodnice a po šestinedělí budu hledat nového gynekologa. Mám pocit, že peníze, které jsem na klinice za posledních pár návštěv zaplatila, byly opravdu "vyhozené z okna".

• jiné místo Jiný  •

K pani doktorce jsem se dostala nahodou, bohuzel bez predchozich referenci, kdyz muj byvaly lekar z kliniky, krerou navstevuji pres 20 let, odesel. Prisla jsem k ni na prevenci a take probrat me vlekle urogynekologicke potize. Pani doktorka byla velmi stroha, provedla nutnou prevenci, oznamila mi, ze mam myom na deloze, zpochybnila vysledky prevence predchoziho lekare a bez dalsiho vysvetleni, jak mam postupovat v pripade myomu, se se mnou rozloucila. Protoze jsem v perimenopauze a trpim nespavosti, pozadala jsem ji o vysetreni hladin hormonu. Poslala me tedy k sestrickam na odber. Ptaly se me, zda jsem tehotna, protoze pani doktorka do zadanky napsala, ze u me maji vysetrit tehotenske hormony. Co dodat? K teto pani doktorce uz rozhodne nepujdu.

• G

K paní doktorce chodím už několik let a jsem s její péčí naprosto spokojená. Je pečlivá, vždy ochotně poradí a zejména teď v těhotenství oceňuji její citlivý a přátelský přístup.

• Santé s.r.o.  •

• D

Od teto doktorky jsem zazila velmi necitlive jednani pri svem porodu. Prisla na zaver porodu, nepredstavila se, bez informace nastihla hraz, naslede zasila, odhodila nastroje a bez pohledu na dite, matku, asistentky, rozlouceni, odesla. Ja jako nejvnimavejsi (dite choval otec) mam z jejiho chovani trama (mozna zamer).

• jiné místo přirozený porod  •