Žukovského 887/4, Centrum Delta B, Praha 6 , Praha
Antikoncepce
Gynekologické konzultace
Gynekologické vyšetření
Gynekologická ambulance MUDr. Haliny Kačinské
Roční členství (prevence + běžná péče)
1 200 Kč
Ultrazvuk
Vedení těhotenství
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Preventivní prohlídky
Bola som veľmi spokojná , všetko bolo podľa mojich predstáv doporučujem všetkým, rada sa na lekára obrátim aj nabudúce
Andrea
Kontrola po laparoskopickem zakroku
Velmi příjemný přístup, pan doktor komunikativní, vše podrobně vysvětluje. Vyšetření mi přišlo jemné a a zároveň důkladné.
terezza.sollova
Roční členství (prevence + běžná péče)
Pana doktora jsem navstivila ptz jsem chtela zmenit gynekologa. Hned prvni navsteva me potesila tim, ze se konecne nekdo zajimal o me problemy a zacal je resit.A hlavne rika co vidi, co se deje a jak se bude pokracovat. S vysetrenim jsem byla spokojena. Uvidim jake budou dalsi navstevy, snad stejne v poradku. Jsem rada ze je pan doktor mlady, ptz mladi lekari maji jeste elan jit s dobou a dale se ve svem oboru vzdelavat. Verim ze budu v dobrych rukou.
Lenka D.
Preventivní prohlídka
Sympatický, milý pan doktor. Těžko soudit po jedné návštěvě, ale zdál se mi příjemný a že ví, co dělá.
michelle.crkovska
Hledání nového gynekologa
Hned při vstupu příjemná, útulna a klimatizovaná čekárna. Sestřička velice milá vše vysvětlila a odpověděla na otázky. Pan doktor velice milý, šikovný, profesionální. Mluvil srozumitelně vše pečlivě popsal vše vysvětlil, na vše odpověděl. Jeho přístup k pacientce zkrátka vzorový. Konečně jsem našla doktora, který mi po všech stránkách vyhovuje.
Magda
Preventivní prohlídky
Naprosto se ztotožňuji s kladnými ohlasy ostatních pacientek – od zařízení ordinace, přes vstřícný přístup sestřiček až po dodržení času objednání – vše bezvadné. Pan doktor je velmi profesionální a pečlivý, zároveň ale také vnímavý, přirozený a lidský. To vše přispělo k pohodě, jakou jsem při návštěvě gynekologie ještě nezažila.
Rozhodně doporučuji.
Anna Ivanova
Antikoncepce
Bohužel, ale nemůžu napsat dobře česky, tak udělám to anglicky. I really liked the doctor - I didn't wait long, he was very polite, caring and friendly.
oxana.kraynova
Preventivní prohlídky
U pána doktora jsem byla na preventivní prohlídce. Velmi příjemný a ochotný lékař s pečlivým přístupem, dobře vybavená ordinace, příjemné prostředí. Mohu jen doporučit.
h.martinatova
Preventivní prohlídky
Již velmi dlouhou dobu jsem nebyla u gynekologa, ale s přítelem se v brzké době chceme pokoušet o miminko, proto jsem se rozhodla že je na čase již k nějakému pravidelně docházet. Bohužel mám ale mnoho špatných dřívějších zkušeností a ke gynekologovi mám, velmi slabě řečeno, strach chodit. Po přečtení recenzí na pana doktora Karáska jsem se rozhodla že jej navštívím. NIČEHO NELITUJI. Pan doktor je velice lidský a milý. Byla jsem u něj zatím jen jednou, ale mohu říct že se určitě vrátím. Vřele doporučuji všem, kteří mají špatné zkušenosti z dřívějška a návštěvy gynekologie se bojí.
Lucie
S návštěvou jsem velice spokojená. Čas ve který jsem byla objednaná byl dodržen, doktor i sestřička velmi milí a přátelští, ordinace dobře zařízená. Doktor komunikoval, pomohl mi vyřešit problém, vše podrobně vysvětlil. Nic nebolelo, žádný stres. :)
Léčené nemoci
- bolesti břicha