Jmenuji se Lenka Beerová, a jako dentální hygienistka s praxí na parodontologii se s láskou věnuji péči o zdraví vašich zubů a dásní. Svůj obor jsem vystudovala na první škole pro dentální hygienistky v Praze a tato práce mě nesmírně baví. Zakládám si na individuálním přístupu ke každému pacientovi a bezbolestném ošetření. Ráda se starám o pacienty všech věkových kategorií, od nejmenších dětí, u kterých je správná péče klíčová již od prvního zoubku, až po dospělé pacienty, včetně těch s rovnátky. Mou prioritou je vytvořit příjemné prostředí a pomoci Vám na cestě ke zdravému a zářivému úsměvu.

Lidé se u hygieny často bojí, jsou nervózní nebo prostě jen nevědí, co čekat. Mě baví tuhle atmosféru měnit. Vytvořit klidný prostor, kde se můžou uvolnit, zasmát se a třeba i úplně zapomenout, že sedí v křesle. Baví mě vidět ten rozdíl – když někdo odchází s čistým úsměvem a pocitem, že to bylo vlastně fajn. A že se příště nebude bát přijít zas.

Těším se na Vaši návštěvu!

Více O mně

• Dentální hygiena

Ordinace dentální hygieny

Nušlova 2515/4, Praha 5 - Stodůlky, Praha 13, Praha 158 00

• Opakovaná návštěva bez Airflow

• Vstupní vyšetření

• Dentální hygiena

Od 1 600 Kč

• Fluoridace

• Instruktáž domácí dentální hygieny

• D

Byla jsem s 5-letou dcerou, vše jí bylo skvěle vysvětleno a poprvé na křesle nebrečela. + jsme dostaly plno užitečných tipů ohledně domácí péče o zuby.
    Za nás opravdu velká spokojenost.

• Ordinace dentální hygieny dentální hygiena  •

Slečně hygienistce vděčím za radu (odhalení) mého bruxismu. Můj bývalý zubař mne na to neupozornil. Po návštěvě zde jsem ihned dostal doporučení na dlahu na noc, kterou již nosím abych předešel dalšímu obroušení zubů. Zároveň jsem i velmi spokojen s pečlivostí slečny hygienistky při čištění zubů.

• D

Byl jsem velice spokojen a překvapen, že to ani nebolelo. A navíc jsem u zubaře dostal poté pochvalu. Což se moc nestává.

• Ordinace dentální hygieny dentální hygiena  •

Very friendly and professional dental hygiene service.
    I felt well taken care of throughout the entire appointment. Everything was clearly explained, and the cleaning was both thorough and gentle. I really appreciated the calm, welcoming atmosphere.

• Ordinace dentální hygieny dentální hygiena  •

Vřele doporučuji, vlídný přístup. K slečně chodím již pravidelně a neměnila bych.

• Ordinace dentální hygieny dentální hygiena  •

Velice úžasná. Můžu jen doporučit bál jsem se jak to bude bolet, ale nebolelo. Vše vysvětleno a úžasná komunikace. Opravdu slečna na správném místě s dobrým srdcem. Jsem nadšený a budu chodit dál a ještě moc rád

• T

Dnes jsem navštívil dentální hygienistku Lenku Beerovou a byl jsem nadmíru spokojen. Její profesionální přístup a precizní práce jsou bezkonkurenční. Navíc má krásnou ordinaci a ona sama vypadá ještě lépe. Jestli chcete mít krásný úsměv, vůbec se nebojím doporučit!

• Ordinace dentální hygieny dentální hygiena  •

perfektně vybavená ordinace,příjemná a šikovná p.hygienistka,možnost bělení a kamínků na zuby,doporučuji

• Ordinace dentální hygieny dentální hygiena  •

Slečna byla moc příjemná, vše mi krásně vysvětlila a zoubky skvělé vyčistila, jistě se vrátím :)