Šrobárova 1150/50, Praha 100 34
Skvělý pan doktor na svém místě ,se zájmem o pacientku a ochotou jí v danou chvíli pomoci s lidským přístupem a profesionalitou Doporučuji Marie
Opět jsem se setkala u pana doktora s velkou ochotou,zájmem o celkový zdravotní stav a snahou pomocí ,když jiní lekaŕi nemají ani snahu ani zájem a je jim pacientka na obtíž, Děkuji ,že a zároveň lituji ,že takových doktorů,kterých si můžeme vážit ubývá a bude hůř.Liba
Martina
Uzasny pan doktor skvely pristup a ja dekuju ze pan doktor obcas umi rozesmat kdyz je cloveku nejhur .Doporucuji.
Milan Valeg
Hruuuza. Tohoto doktora rozhodně doporučit nemohu, protože kromě toho, že pokud si neplatíte nadstandardní služby je otrávený a nevrlý, že se s Vámi vůbec musí zabývat. Jeho chování je arogantní, obtěžuje ho vlastně cokoli, co po něm chcete. Při práci se ani neobtěžuje převléknou či alespoň použít plášť - přece stačí vytahané triko a rifle ....oooo, jako by vás vyšetřoval kdokoli z ulice....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
zemanová
výborný lékař,odborník u kterého je pacientka vždy na prvním místě DOPORUČUJI!!!