MUDr. Jana Štorková

Dermatolog · Více

Poliklinika Čumpelíkova s.r.o.

Čumpelíkova 1764/2, Praha 18200

• D

Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé na preventivní kontrole znamének a pih a jsem nadšená.
    MuDr. byla velmi příjemná, milá, vyslechla si mě, prohlídka byla rychlá ale pečlivá.
    Sestra je taktéž velmi milá, příjemná slečna.
    Byla jsem objednána na 8.15 hodin a na řadu jsem šla již v 8.10 a opravdu rychle.
    paní doktorku vřele doporučuji a budu k ní i nadále velmi ráda chodit :-)

• Z

Mudr. Štorkovou doporučuji, dokázala totiž správně určit diagnózu, což před ní nedokázali tři pediatři a jeden kožní lékař. Přístup milý, profesionální, anamnéza podrobná, poskytla užitečné rady ohledně starostlivosti o dítě s atopickým ekzémem.

Skvělá doktorka i sestřička. Vše vám vysvětlí a poradí. Není si na co stěžovat. Rozhodně doporučuji!

• Chodím k paní doktorce se dvěmi dětmi a mohu jen doporučit.Je velmi příjemná, vždy si vyslechne co nás trápí a následně pomůže.. Nestalo se, že bych měla pocit, že obtěžuju. Sestřička je taky velmi milá. Vřele doporučuji.. V. Těžká

• Výborná lékařka, profesionál na svém místě. Je velmi pečlivá, ochotná, vše podrobně vysvětlí. Kladně hodnotím i opravdu velmi milou sestřičku.

Paní doktorka je nejen velmi hodná ,ale je to profesionál na svém místě . Mohu jen doporučit a hlavně maminkám , které mají ditko s atopický ekzemém .