Čumpelíkova 1764/2, Praha 18200
Diana
Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé na preventivní kontrole znamének a pih a jsem nadšená.
MuDr. byla velmi příjemná, milá, vyslechla si mě, prohlídka byla rychlá ale pečlivá.
Sestra je taktéž velmi milá, příjemná slečna.
Byla jsem objednána na 8.15 hodin a na řadu jsem šla již v 8.10 a opravdu rychle.
paní doktorku vřele doporučuji a budu k ní i nadále velmi ráda chodit :-)• • •
Z
zfojtu
Mudr. Štorkovou doporučuji, dokázala totiž správně určit diagnózu, což před ní nedokázali tři pediatři a jeden kožní lékař. Přístup milý, profesionální, anamnéza podrobná, poskytla užitečné rady ohledně starostlivosti o dítě s atopickým ekzémem.
Kristýna
Skvělá doktorka i sestřička. Vše vám vysvětlí a poradí. Není si na co stěžovat. Rozhodně doporučuji!
Chodím k paní doktorce se dvěmi dětmi a mohu jen doporučit.Je velmi příjemná, vždy si vyslechne co nás trápí a následně pomůže.. Nestalo se, že bych měla pocit, že obtěžuju. Sestřička je taky velmi milá. Vřele doporučuji.. V. Těžká
Výborná lékařka, profesionál na svém místě. Je velmi pečlivá, ochotná, vše podrobně vysvětlí. Kladně hodnotím i opravdu velmi milou sestřičku.
Miluše Švábová
Paní doktorka je nejen velmi hodná ,ale je to profesionál na svém místě . Mohu jen doporučit a hlavně maminkám , které mají ditko s atopický ekzemém .
Upravit nebo spravovat profil- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze