Odhadovaná doba odpovědi:
Logo
MUDr. Filip Brázda

Plaňanská 573/1, Praha 108 00

Upozornění pro pacienty: po covidových letech a poklesu poptávky o naše služby nyní ( v roce 2025) čelíme enormnímu zájmu o termíny na vyšetření, nemálo z Vás se objednává po mnoha letech od poslední kontroly. Snažíme se otevírat termíny jak to jen jde, přesto stále nejsme schopni z kapacitních důvodů uspokojit všechny zájemce!
V případě, že se objednáváte po 3 a více letech, spadáte již do kategorie Nový pacient, což znamená to samé jako první návštěva v naší ordinaci. Termíny v takovém případě hledejte pouze na www.navstevalekare.cz. Zde najdete jen termíny pro stávající pacienty.

06/01/2025

MUDr. Filip Brázda se věnuje očnímu lékařství od roku 2003, v ordinaci polikliniky Malešice působí od roku 2010. Zabývá se komplexní oční péčí včetně preventivních prohlídek, vyšetření dioptrií a předpisů brýlové korekce na všechny vzdálenosti, zhodnocení vhodnosti víceohniskových brýlí, diagnostikou šedého i zeleného zákalu, onemocnění sítnice a sklivce, sklivcových zákalů, očními komplikacemi cukrovky. Subspecializuje se na onemocnění sítnice a sklivce, provádí LASERové a mikrochirurgické vitreoretinální operace PPV na oční klinice.
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Oftalmologie

Oční ordinace - A.S.O.P.spol. s.r.o.

Plaňanská 573/1, Praha 10, Praha

Telefonní číslo

284 82...

• Běžný termín / kontrola

• Kontrola dopolední (15 min) - pouze pro stávající pacienty - v časovém oknu 9:45-11:45

• Kontrola odpolední - jen pro naše/stávající pacienty (15 min) - v časovém oknu 13:00-15:00.

• Kontrolní oční vyšetření

• Provádíme komplexní diagnostickou oční péči dospělých a dětí od školního věku s výjimkou podrobného vyšetření strabismu (šilhavosti).

Snažila jsem se k panu doktorovi objednat své staré rodiče jako nové pacienty. Telefon nikdo ani během ordinační doby nezvedal, dojela jsem tam tedy osobně a dozvěděla se od sestry, že přímo je neobjedná a mohu je objednat jen před internet, kde je objednání zpoplatněno (680Kč/osoba). Na dotaz, zda následné objednání je již možné osobně (u první návštěvy bych poplatek ještě nějak akceptovala) jsem pochopila, že také jen přes internet, ale mohu si již vybrat dva portály - jeden bez poplatku, ale také v podstatě bez nabídky termínů nebo znovu za stejný poplatek). Jinak prý snad bere i lékařka za rohem... Opravdu netuším, zda je pan doktor tak kvalitní jak vypadá podle ostatních recenzí, ale tento přístup nás opravdu odradil.

• Umístění: Oční ordinace - A.S.O.P.spol. s.r.o. Provádíme komplexní diagnostickou oční péči dospělých a dětí od školního věku s výjimkou podrobného vyšetření strabismu (šilhavosti).

Profesionál, milá sestra, podrobné vyšetření. Optika hned vedle

• Umístění: Oční ordinace - A.S.O.P.spol. s.r.o. Kontrolní oční vyšetření

Až na problémy s objednáním vše perfektní. Telefon nikdo nebere, online většinou žádné termíny nejsou k dispozici. ):

• Umístění: Oční ordinace - A.S.O.P.spol. s.r.o. Běžný termín / kontrola

Pan doktor je zkušený, příjemný a vše vysvětlí. Jeho sestřička se pořád usmívá, radost jít k doktorovi:)

• V

naprostá spokojenost, profesionální přístup, nový diagnostický přístroj

• Umístění: Oční ordinace - A.S.O.P.spol. s.r.o. Kontrola dopolední (15 min) - pouze pro stávající pacienty - v časovém oknu 9:45-11:45

Jsem velmi spokojen, pan Mudr Brázda je velmi příjemný člověk a profesionál.

• V

Dobrý den, sestra nebere telefon a ani nefunguje e-mail. Pan doktor mi předepsal kapky, které nejsou k dostání a na jiné jsem potřebovala nový recept. Stačilo to vyřídit telefonem, ale teď s tím stravim půl dne.

• S

Uzasna pece, ochota pana doktora i sestricky, prijemne prostredi

Do ordinace se nedá nikdy dovolat. Jeden telefon nikdo nezvedá a na druhém je upozornění, že vzkazy na záznamník nikdo nevyřizuje. Takže i kvůli termínu pro pravidelnou kontrolu nezbývá než dojet se objednat osobně. Inzerované možnosti objednání on-line jsou také nefunkční. Už mnoho let je to stejné. Takže i přes nespornou kvalitu lékaře, je toto vždy ubíjejícím mrháním času pacienta.

• Umístění: Oční ordinace - A.S.O.P.spol. s.r.o. Běžný termín / kontrola

• O

Při návštěvě této ordinace jsem se setkal vždy s velice profesionálním jednáním. Jak u sestry tak i u lékaře. O.