MUDr. Denisa Maděrková vystudovala Lékařskou fakultu na Univerzitě Palackého v Olomouci, obor všeobecné lékařství. V rámci odborné praxe při studiu působila na oddělení oftalmologie ve FN Olomouc. Po ukončení studia pracovala jako lékař na očním oddělení v Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně a následně jako lékař v oboru oftalmologie na oční klinice NeoVize. Před nástupem do OCP působila jako lékař na očním oddělení ve Fakultní Thomayerově nemocnici v Praze.
V Očním centru Praha působí od října 2024 jako odborný oční lékař.
Věnuje se komplexní oční péči a zároveň působí v našem sítnicovém a aplikačním centru. Zde se věnuje diagnostice onemocnění sítnice, provádí ošetření sítnice laserem a na operační sále aplikuje nitrooční injekce s anti-VEGF preparáty.
O mně
V Očním centru Praha působí od října 2024 jako odborný oční lékař.
Pod Dráhou 1637/6, Praha 7, Praha 170 00
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
VladiMIR Bulantsev
Doktor mi velmi profesionálně a podrobně vysvětlil podstatu mého problému, odpověděl na všechny otázky a poskytl jasná doporučení. Nyní přesně vím, co mám dělat, abych se postaral o svůj zrak. Jsem velmi spokojen s přístupem a péčí, které se mi dostalo. Tento oční lékař je jednoznačně doporučení hodný všem, kteří hledají kvalitní pomoc!
• jiné místo • Jiný •
Oční lékaři v okolí