Oční ambulance, Nemocnice s poliklinikou Praha Italská

Italská 37, Praha 121 43

Staroměstská poliklinika s.r.o.

Klimentská 1974/20, Praha 11000

• S

Paní doktorka ešte keď pracovala pre Agel na Italské, tak sa ma spýtala jednu úvodnú vetu pred začiatkom vyšetrenia. Odpovedal som na otázku slovensky, na čo sa na mňa otočila a povedala: Mluvte prosím česky, jste v Praze, ČR a jestli tady chcete bydlet a pracovat mluvte česky. V tej chvíli som si myslel, že to je sen a že niečo takéto doktor nemôže vypustiť z úst. Bohužial bola to pravda a ja som zostal v poriadnom šoku. Na konci som sa schválne pozdravil slovensky a zas utrusila poznamku: Ani pozdravit neumí česky. Skutočne nedoporučujem.

• Oční ambulance, Nemocnice s poliklinikou Praha Italská Jiný  •

• T

Najhoršia skúsenosť s doktorom akú som zažila, pani doktorka je maximálne arogatná, neskúma problém , ani Vás nepočúva. Predpíše univerzálne kvapky, pretože sa jej nechce nič riešiť. Moje vyšetrenie trvalo celkovo 10 sekúnd.

• Oční ambulance, Nemocnice s poliklinikou Praha Italská Jiný  •

Nezájem, neprofesionalita, minimální snaha cokoli řešit, všechno je problém.
    Pokud se vám náhodou podaří objednat a dožijete se termínu, dočkáte se akorát výmluv a ošetření v kvalitě osmdesátých let.
    Rozhodne nedoporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• O

Bohužel se musím podělit o velmi nepříjemnou zkušenost u oční MUDr Madlove. Kam jsem se objednal kvůli brýlím na dálku. Velmi nepříjemné a arogantní jednání. Bez pozdravu, celou dobu vyšetření nedokázala ani pípnout a potom mě vykázala z ordinace slovy " že už bych mohl opustit křeslo s tím že mám donést zprávu o operaci cca 8 let starou. Dle mého názoru, pro dioptrické brýle nepodstatnou. Nedozvěděl jsem se tedy nic, doporučení na brýle jsem nedostal a naprosto zbytečně jsem zde strávil čas. Paní Madlova, zamyslete se nad svým jednáním a jak asi působí na pacienty. Na mě tedy absolutně negativně. Naprosto neprofesionální přístup bez špetky alespoň předstírané empatie. Jediný kdo byl slušný byla sestřička. Pokud můžete tak raději jinam!

• Oční ambulance, Nemocnice s poliklinikou Praha Italská vyšetření očí - dioptrické brýle  •

Byli jsme se synem u specialistky. Na 5leté prohlídce se naší paní doktorce nelíbila jeho reakce při kontrole očí. Se synkem je u lékařů dost těžké pořízení, je to strašný panikář a tvrdohlavec. Paní doktorka měla opravdu neprofesionální přístup a stále poznámky typu: již je to velký kluk, musíte mu to doma vysvětlit..
    a nakonec mi sdělila, abych s ním již nechodila já, ale přišel někdo jiný... Ale všude jinde si s ním v pohodě lékaři poradí.

• H

Nyni pusobi v nemocnici Praha Italska, jeji pristup je neprofesionalni a neni obeznamena s novymi metodami a postupy napr. kontaktni cocky a diagnosticke metody.