PhDr.
Fyzioterapie
1 200 Kč -
Lymfodrenáž
Denisa
B. Ouradovou jednoznacne doporucuji, jiz nekolikrat jsem se na ni obratila nejen s akutnimi problemy a ihned mi pomohla - profik ve svem oboru :-) Rozhodne doporucuji vsemi 10.
Luboš S.
Příjemná paní fyzioterapeutka. Pomohla mi s bolestmi krku a ruky po úrazu. Doporučuji.
• PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie • poúrazová rehabilitace •
Alenka Píchová
Vynikající fyzioterapeutka, pomohla mi od bolesti beder. Vřele doporučuji!
Honza
Na fyzio chodím k paní Ouřadové pravidelně. Super přístup. Uleví, vysvětlí, co je špatně a hlavně, co je potřeba dělat ke zlepšení.
Z
Zuzana Klusáčková
Paní fyzioterapeutka mi vše perfektně vysvětlila, zjistila příčinu mého problému a odblokováním mi rychle ulevila od bolesti. Jsem velmi spokojená a chodím na terapii pravidelně.
PhDr. Barbora Ouřadová
Děkuji za důvěru.
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Zdravím, začalo mě bolet u klíční kosti a okolí, při dýchání, kašli ale když jenom sedím nebo ležím. Bolest je spíš taková bodavá a zároveň tupá okolo. Nejde mi kvůli té bolesti spát a když už, tak mě to vzbudí.Jediné co mohu ještě dodat je, že jsem necelé tři týdny dost nachlazená.
Děkuju
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, zřejmě se jedná o blokádu klíční kosti a žeber. Tim, ze je to polohově ovlivnitelné dokazuje, ze je potíž v pohybovém aparátu. Můžu vám pomoci s odblokováním. Online objednání na barboraouradova.cz
Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji
Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, ano pokud je svalový aparát natolik zpevněny, jde se pomalu, může se i drepovat. Více na barboraouradova.cz
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze