Fyzioterapeut · Více o specializacích

Číslo licence : 024-0166-6839

více o mně na webu barboraouradova.cz

• Fyzioterapie

Barbora Ouřadová
PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie

Čumpelíkova 1764, Praha 8, Praha 182 00

• D

B. Ouradovou jednoznacne doporucuji, jiz nekolikrat jsem se na ni obratila nejen s akutnimi problemy a ihned mi pomohla - profik ve svem oboru :-) Rozhodne doporucuji vsemi 10.

• PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie fyzioterapie  •

Příjemná paní fyzioterapeutka. Pomohla mi s bolestmi krku a ruky po úrazu. Doporučuji.

• PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie poúrazová rehabilitace  •

• A

Vynikající fyzioterapeutka, pomohla mi od bolesti beder. Vřele doporučuji!

• H

Na fyzio chodím k paní Ouřadové pravidelně. Super přístup. Uleví, vysvětlí, co je špatně a hlavně, co je potřeba dělat ke zlepšení.

• Z

Paní fyzioterapeutka mi vše perfektně vysvětlila, zjistila příčinu mého problému a odblokováním mi rychle ulevila od bolesti. Jsem velmi spokojená a chodím na terapii pravidelně.

Děkuji za důvěru.

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Zdravím, začalo mě bolet u klíční kosti a okolí, při dýchání, kašli ale když jenom sedím nebo ležím. Bolest je spíš taková bodavá a zároveň tupá okolo. Nejde mi kvůli té bolesti spát a když už, tak mě to vzbudí.Jediné co mohu ještě dodat je, že jsem necelé tři týdny dost nachlazená.
Děkuju

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Barbora Ouřadová

Dobrý den, zřejmě se jedná o blokádu klíční kosti a žeber. Tim, ze je to polohově ovlivnitelné dokazuje, ze je potíž v pohybovém aparátu. Můžu vám pomoci s odblokováním. Online objednání na barboraouradova.cz

Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji

Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Barbora Ouřadová

Dobrý den, ano pokud je svalový aparát natolik zpevněny, jde se pomalu, může se i drepovat. Více na barboraouradova.cz