Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Běžný termín
O mně
Barbora Lischkeová Lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze 1992 promoce, udělen titul MUDr. Postgraduální vzdělávání 1997 – I. atestace z O...
VíceLéčené nemoci
- Porucha rovnováhy
Specializace
- otorinolaryngologie
Botox
Běžný termín
Diagnostické vyšetření
Poliklinika Revoluční, s.r.o.
Diagnostika a léčba onemocnění krku
Odstranění kožních výrustků
Vyšetření sluchu
Výplach uši
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Petr Švaříček
S přístupem i postupem paní doktorky jsem spokojen. Alespoň mám pocit, že se řešení mého problému opět posunulo ku svému cíli.
S.R.
Velmi prijemna a hodna pani. Vsechno mi vysvetlila a dostala jsem zadanku kam je treba. Dekuju moc :))
Marketa
Vše v pořádku,byla jsem u pani doktorky poprvé.Byla milá a pro jistotu a klid mě poslala ještě na sono.
Olga T.
Pani doktorka velmi rychle vyhodnotila situaci a podle vseho spravne - priznaky ktere me trapily uz roky diky ucinne lecbe ustoupily. A ackoli leceni samotne priciny muze byt behem na dlouhou trat, jen eliminace priznaku je obrovskou ulevou - konecne muzu spat, nemam paleni zahy atd. Pani doktorce a take sestricce patri velke podekovani.
Michalis Colas
Moje první navsteva. Velmi příjemné prostředí, vstřícnost, profesionalita i sestřičky. Měl jsem absolutní důvěru.
MK
V posledních cca 10 letech 3x zkušenost s velmi špatným, až arogantní přístupem u jiných ORL. U Dr. Lischkeové jsem po dnešní 1.návštěvě velmi spokojena.
K.P
Naprosto profesionální přístup, krásná ordinace.Nepochopím některé negativní recenze..vřele doporučuji!
G.R.
Rychlá a profesionální pomoc. Objednání online a pozvání přesně na čas. Moc příjemné povídaní s paní doktorkou a užitečné rady.
ŠA
Vše jako vždy super. Žádné čekání, paní doktorka i sestřička profesionální a milé. Mužů jen doporučit.
Maria
Velmi rycha navsteva (kol 3 min), malo komunikace, o vsem co jsem dozvedela jsem musela ptat sama, nevyhovala mi lecba vubec, bez potreby naordinovali antibiotika, ani nerekli ze mam velmi krivou nosni prepazku
O mně
VíceLéčené nemoci