MUDr. Barbora Grauová

4 názory

Trombotické centrum VFN

Karlovo náměstí 554/32, Praha 2, Praha 120 00

4 názory

Bohužel musím sdílet velmi nepříjemnou zkušenost. Na vyšetření jsem přišel s platnou doporučenkou od obvodní lékařky a termín jsem si objednal po předchozí domluvě se sestrou, které jsem jasně sdělil, o jaké vyšetření se jedná. Přesto lékařka při mém příchodu působila, jako by vůbec netušila, proč tam jsem, a komunikace z její strany byla arogantní a neprofesionální. Místo snahy situaci klidně vyjasnit zazněly nevhodné poznámky, které byly zcela zbytečné a nepříjemné.

Říkal jsem si, že paní doktorka třeba jen měla špatný den, nicméně po přečtení dalších recenzí mám bohužel dojem, že tento způsob komunikace je spíše pravidlem než výjimkou. Upřímně mě zaráží, že někdo s takovým přístupem k pacientům stále vykonává lékařskou praxi.

• Trombotické centrum VFN Jiný  •

U paní doktorky jsem dnes byla naposledy, už me tam nikdo neuvidí. Chodila jsem na kontroly v těhotenství a vždycky jsem odchazela naštvaná, paní doktorka arogantni, řeknete ji potíže, ona píše do počítače, nereaguje, napise do zprávy opak toho, co ji říkáte… Dnes kontrola před operaci a opět stejný přístup, arogantní paní doktorka za počítačem, diví se co po ni vlastně chcete, 15minut zpoždění i přesto, ze byla prázdná čekárna a uvnitř nikdo nebyl. Čekání mi nevadí, neprofesionalita a arogantní přístup ano.

• Trombotické centrum VFN Jiný  •

Bohužel velmi neosobní, arogantní přístup. Ostatní lékaři nad jejími názory nevěřícně kroutí hlavou. Pacienti ji obtěžují.

• D

Opakovane, stejny styl.komunikace. Nezajem o probrani potizi v souvislostech, vse, o cem pani doktorka nema prehled (a dle jineho specialisty by mela) reaguje tak, ze otravujete a ze vam.nerozumi.
    Neosobni pristup, nezajem o to, nac se ptate. Nemam, co dodat.