Pokud voláte a nemůžu zvedat telefon, nechte mi prosím sms, ohledně čeho jste volali, urychlí nám to komunikaci. Děkuji.

Objednání a platba:
Po objednání konzultace si zavoláme se stručným popisem Vašich potřeb a témat, abychom si potvrdili, že poskytuji službu kterou hledáte.

První sezení se hradí platbou předem na účet, proveďte prosím platbu na můj účet: 1320737049/3030.
Do popisu převodu zadejte své jméno a datum konzultace.
Úhradu za další sezení je pak možné provést bezkontaktní platbou kartou na místě, nebo převodem na účet před konzultací.

Zrušení konzultace:
Sezení můžete zrušit nebo přeobjednat, prosím nejpozději 24 hodin předem.
Napište mi sms zprávu nebo email.
V případě, že se na domluvené sezení nedostavíte bez informace, účtuji storno poplatek v plné výši platby za konzultaci.

A teď o mně:
Jsem vystudovaná psycholožka a terapeutka ve výcviku. Kromě psychologického poradenství jsem se jako dula věnovala přípravě párů k porodu, psychické a emoční podpoře ženy u porodu a psychologické podpoře v šestinedělí.
Pracovní zkušenosti mám z pozice školní psycholožky na základní škole a poradenské psycholožky v organizaci Persefona v Brně.

S klienty pracuji i v anglickém jazyce.
Více O mně

Holzova 7, Brno-Líšeň, Brno 628 00

Anna Jankovičová

Online konzultace

• Ž

Naprosto úžasná, srdečná a skvělá psycholožka. Velmi doporučuji, víc spokojená snad už být ani nemůžu.

• Online konzultace Psychologická konzultace ONLINE  •

Anička je empatická psycholožka, má zkušenosti a vždy když za ní jde dcera v pubertě, pomůže, vyslechne...děkujeme

• Anna Jankovičová - psychologická podpora a poradenství Psychologické poradenství - česky nebo anglicky  •

• G

Prostředí je příjemné a paní psycholožka je naslouchající a empatická. Odcházím pokaždé s lepší náladou a klidem v duši.

• Anna Jankovičová - psychologická podpora a poradenství psychologické poradenství  •

Již po první návštěvě jsem cítila, že jsem našla člověka na správném místě.
    Úžasný, vstřícný a empatický přístup.

• H

Velmi dobré vysvětlení. Snaha porozumět. Příjemné vystupování. Empatie, možnosti, jakým způsobem řešit problém.

Moje sedenie s pani Annou bolo velmi prijemne, urcite doporucujem. Pani Anna sa pytala trefne otazky co mi pomohlo o probleme rozpravat a rozmyslat. Velmi mi to pomohlo.

• Online konzultace Psychologická konzultace ONLINE  •

• Už po prvním sezení věřím, že mi dokáže pomoci, velmi empatická a naslouchavá, snaží se pomoci a porozumět celé situaci

Paní magistra je velmi empatická, pozorně naslouchá a pacientovi se věnuje. Velmi mi pomáhá a chodím k ní rádá.

• V

Paní psycholožka Fil'ová je anděl. Milá, vstřícná, vždy mi dokáže od problémů pomoci a odcházím s pozitivním myšlením a náladou. Našla jsem ji dle recenzí zde na znamylekar.cz a hned po první návštěvě jsme si sedly! Mohu tedy jen doporučit.

• S

Nejlepší na světě :-))Paní psycholožka je velmi ochotná, empatická a pomohla, kdy jsem to nejvíc potřebovala.Děkuji za všechno.