Adam Severa, fyzioterapeut Praha

26 objednaných návštěv během 30 dní
Odhadovaná doba odpovědi:

Za Žižkovskou vozovnou 2716/19, Praha 3, Praha
Fyzioterapie Adam Severa

Hotovost, Bankovní převod, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami, + 1 Více

Fyzioterapie • Od 1 500 Kč

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

O mně

Má pohybově studijní činnost započala trenérským kurzem fitness zakončeným roku 2010. Neutuchající touha po poznání lidského těla více do hloubky mne ...

Ukončené školy

Za Žižkovskou vozovnou 2716/19, Praha

Od 1 500 Kč

Fyzioterapie Adam Severa

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Skvělý přístup, odhalení příčiny, konečně vidím světlo na konci tunelu.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Pan Severa se snaží pomoct, všechno vysvětlí,je důsledný a pečlivý. Doporučuji!

O
Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Sympatický, snažil se mi pomoci. Jen ty schody, škoda, že tam jsou.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

S Adamem spolupracuji 10 měsíců. Hlavní problém byly v mém případě časté blokády krku, bolesti zad a celkově ve vadném držení těla. Ve všech oblastech nastalo výrazné zlepšení, blokády úplně odstraněny po prvních 2 sezeních. Řešili jsme ad hoc i lehčí úrazy způsobené sportovním tréninkem. Největší Adamovou předností je jeho neuvěřitelně pozitivní a empatický přístup. (Hluboké znalosti fungování lidského těla jsou v jeho případě samozřejmostí). Doporučuji.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Pomohl mi se spatnym ramenem, ktere mam zranene ze sportu.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Za dlouho kariéru sportovního profesionála jsem prošel pod rukami mnoha fyzioterapeutů, ale metody Adama mi nejvíce pomáhají jak s chronickými, tak s akutními potížemi. Skvělý, lidský a zároveň profesionální přístup. Nebudete chtít k nikomu jinému!

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Velmi milý, laskavý člověk. Jeho práce je úžasná, protože výsledky jsou vidět okamžitě, co odcházíte z ordinace. Jsem naprosto spokojená. Po úrazu ruky, kdy mi bylo řečeno od lékaře, že tomu mám dát čas, tak bohužel k navrácení do normálu nedošlo. Proto vyhledání Adama a jsem opravdu nadšená, má ruka je zpět. Cvičení na doma, plus možnost kdykoliv konzultovat přes email. Moc děkuji a doporučuji.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Pan fyzioterapeut mi ulevil od bolestivých stavů zápěstí a vysvětlil cviky na doma. Skvělý přístup.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Problém s nateklým kolem- zkontroloval, ověřil funkčnost, prostudoval, promačkal, vysvětlil = odcházel jsem s uvolněný kolenem

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Po mnoha návštěvách u jiných doktorů a fyzioterapeutů, po několika rezonancích atd jsem se pomalu smiřoval s tím, že končím se sportem a budu se častěji dívat na webovky "život s bolestí". Adam ale už během první návštěvy rázně zakročil a nestandardním způsobem mě zbavil jak bolesti, tak pocitu, že je to špatné..nejsem esoterik, ale tohle bylo kouzlo a já moc děkuju

O mně

Ukončené školy