Fyzioterapie • Od 1 500 Kč
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
O mně
Má pohybově studijní činnost započala trenérským kurzem fitness zakončeným roku 2010. Neutuchající touha po poznání lidského těla více do hloubky mne ...
Ukončené školy
Za Žižkovskou vozovnou 2716/19, Praha
Od 1 500 Kč
Fyzioterapie Adam Severa
JS
Skvělý přístup, odhalení příčiny, konečně vidím světlo na konci tunelu.
Martina
Pan Severa se snaží pomoct, všechno vysvětlí,je důsledný a pečlivý. Doporučuji!
O. Jilková
Sympatický, snažil se mi pomoci. Jen ty schody, škoda, že tam jsou.
Petr Vojáček
S Adamem spolupracuji 10 měsíců. Hlavní problém byly v mém případě časté blokády krku, bolesti zad a celkově ve vadném držení těla. Ve všech oblastech nastalo výrazné zlepšení, blokády úplně odstraněny po prvních 2 sezeních. Řešili jsme ad hoc i lehčí úrazy způsobené sportovním tréninkem. Největší Adamovou předností je jeho neuvěřitelně pozitivní a empatický přístup. (Hluboké znalosti fungování lidského těla jsou v jeho případě samozřejmostí). Doporučuji.
Pomohl mi se spatnym ramenem, ktere mam zranene ze sportu.
Martin Stehlík
Za dlouho kariéru sportovního profesionála jsem prošel pod rukami mnoha fyzioterapeutů, ale metody Adama mi nejvíce pomáhají jak s chronickými, tak s akutními potížemi. Skvělý, lidský a zároveň profesionální přístup. Nebudete chtít k nikomu jinému!
Jarka
Velmi milý, laskavý člověk. Jeho práce je úžasná, protože výsledky jsou vidět okamžitě, co odcházíte z ordinace. Jsem naprosto spokojená. Po úrazu ruky, kdy mi bylo řečeno od lékaře, že tomu mám dát čas, tak bohužel k navrácení do normálu nedošlo. Proto vyhledání Adama a jsem opravdu nadšená, má ruka je zpět. Cvičení na doma, plus možnost kdykoliv konzultovat přes email. Moc děkuji a doporučuji.
JH
Pan fyzioterapeut mi ulevil od bolestivých stavů zápěstí a vysvětlil cviky na doma. Skvělý přístup.
Pavel Kazil
Problém s nateklým kolem- zkontroloval, ověřil funkčnost, prostudoval, promačkal, vysvětlil = odcházel jsem s uvolněný kolenem
D.S.
Po mnoha návštěvách u jiných doktorů a fyzioterapeutů, po několika rezonancích atd jsem se pomalu smiřoval s tím, že končím se sportem a budu se častěji dívat na webovky "život s bolestí". Adam ale už během první návštěvy rázně zakročil a nestandardním způsobem mě zbavil jak bolesti, tak pocitu, že je to špatné..nejsem esoterik, ale tohle bylo kouzlo a já moc děkuju
O mně
Ukončené školy