Vlastimil Malík

Gynekolog · Více

Ostrava 2 adresy

Malík-gynekologie a porodnictví s.r.o.

Markvartovická 1200, Ludgeřovice, Opava 747 14

Malík-gynekologie a porodnictví s.r.o.

Masarykovo nám. 20/37, Ostrava 70200

• pan doktor je velmi ochotný, příjmený, odpověděl mi na všechny dotazy, při vyšetření byl pečlivý a moje obavy z bolestivého vyšetření vůbec nevyšly na povrch, ordinace je velmi pěkná a sestřička byla usměvavá a milá:) doporučuji:)

• nejlepší gynekolog v ostravě, vždy pečlivý, ochotný,spolehlivý,mohu jen doporučit

• Pan doktor je vynikající odborník a člověk, kterého si nesmírně vážím, je to člověk na svém místě. Kéž by takových bylo více.

• velmi dobrý a zkušený lékař,vřele doporučuji

• Po první návštěvě, zhruba před 2 roky jsem byla velice překvapena přístupem, ochotou a odborností obou doktorů Malíků, jak syna, tak otce, rovněž celého zdravotnického personálu.I po dvou letech se nic nezměnilo. Díky za Vaši péči.

• Vyborný lékař, vždy vstřícný, usměvavý, poradí. Žádný dotaz pro něj není hloupý. Jinam už bych nešla!

• H

jednoznačně nejlepší lékař,který vždy poradí,odborník,mohu jen doporučit.operoval mě, péče byla příkladná.

• Pana Mudr. Malíka doporučuji se 100% jistotou výborné péče o pacientku.Vše hezky vysvětlí,poradí a pomůže.Takových to lékařů je třeba si vážit,je jich opravdu hodně málo.Díky, že alespoň čas od času se takový lékař najde jako je Mudr.Vlastimil Malík i z lidského hlediska.Nebere medicínu a pacienta jen jako mus,ale právě i z lidské stránky a to je v medicíně taky zapotřebí.

A.S.

• S

pan doktor je nejlepší gynekolog, kterého znám,a to nejen po odborné stránce, ale i lidské. doporučuji všem.

vynikající lékař,zkušený,ochotný,příjemný,v ordinaci pohoda. doporučuji všem.