Spálená 78/12, Praha 110 00
4 názory
Adela
Ano sverazny, ale mily a schopny. velmi dobre stanovil anamnezu, pomoci velkeho mnozstvi testu.
• Městská Poliklinika Praha • Jiný •
Petra
Pan doktor je poměrně svérázný člověk, který se nebojí říct vám, že jste měli přijít už mnohem dřív, zatímco protočí panenky a svěsí hlavu do dlaní :-) Ale má pravdu! Nicméně charakter vyšetření se mi líbil. Velmi důkladný co se týče všech možných typů testů až po sestavení anamnézy. Přišlo mi, že (jako jeden z mála) hledá příčinu a nesnaží se vás poslat co nejrychleji pryč s hromadou receptů.
• Městská Poliklinika Praha • Jiný •
Barbora
Vybrony specialista a velmi dukladne vysetreni. Pan doktor je precizni a snazi se pomoci, trebaze se problem ukaze byt jineho razu nez z oblasti ORL.
Marek Dobrovolny
Pan doktor Abel je milý, relativně komunikativní, zřejmě relativně znalý problematiky svého oboru, ale návštěvu jeho ordinace bohužel nemohu doporučit. Za mým negativním hodnocením jsou důvody, které vzhledem k úctě k panu doktorovi nelze pojmenovat, ale bohužel mohou mít nepříjemné důsledky pro komfort, a troufám si říci, i zdraví pacienta. Byl jsem u něj kvůli zcela banálnímu zákroku v ušní oblasti, který v jiné ordinaci trvá 5minut a je zcela bezproblémový a bez následků. U Abela jsem strávil půl hodiny, zákrok byl dosti nepříjemný a ucho o sobě dávalo vědět bolestí a krvácením ještě dva dny poté.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze
- Otorinolaryngologové s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Praze
- Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Praze