V Úvalu 1/84, Praha 15006
3 názory
M.V.
Konečně jsem narazila na někoho, kdo rozumí tělu i duši. Paní doktorka mě velmi pečlivě vyšetřila, doptala se na podrobnosti, navrhla možné postupy a dala doporučení na další léčbu, přičemž jsme vše společně diskutovali a zajímala se i o moje pocity. Jsem moc ráda za tento kontakt, těším se na další návštěvu a ostatním jen doporučuji.
• jiné místo • Jiný •
B
B.H.
když se do Vás lékař nedokáže nebo nechce vcítit, nebo Vám rovnou řekne, že neví, o jakých problémech mluvíte, že sama takové nikdy neměla, pak je těžké pokračovat dál, mít v něm důvěru a čekat, že pomůže... Léčba taky nepomohla a žádné problémy u mě zjištěny nebyly.. spíš naopak... Každopádně, věřím, že svoji práci dělá dobře, ale možná, že neuro se nevěnuje tolik, jako jiným alternativám, které nebyly předmětem problému.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
BD
Postihla mně blokáda páteře, nemohla jsem dobře chodit. Zatím jsem se nesetkala s tak výsměšným a arogantním přístupem. Nechápu, že se zabývá psychosomatikou a přitom se může takto chovat k pacientovi s bolestmi. Blokáda páteře se mi přihodila poprvé, u této lékařky jsem byla poprvé - pospíchala na mně, skákala mi do řeči, cítila jsem se ponížená, její způsob vyšetřování byl bolestivý a moje námitky zesměšňovala. Pak jsem se bála jít jinam, ale v nemocnici Na Bulovce jsem na neurologii zažila naštěstí jiný přístup, pomohli mi.