MUDr. Šárka Pánová (Barešová)

Gynekolog · Více o specializacích

Šárka Pánová (Barešová)
Gynekologicko - porodnická ambulance

Náchodská 184/380, Praha 19300

• K paní doktorce jsem chodila několik let, vždy jsem byla moc spokojená, paní doktorka byla milá, vždy usměvavá. Když jsem byla těhotná, tak jsem trpěla od 5 měsíce šílenýma otokama po celém těla. Jinak jsem dost štíhlá, tak o to víc to bylo znát. Paní doktorka na kontrole, vždy na to řekla, že vypadám strašně, ale až prosím bude to dobrý. Měla jsem i vyšší tlak, jinak ho mám dost nízký. Při poslední návštěvě, jsem měla bílkovinu v moči a paní doktorka mi řekla, že místo za měsíc mě chce tedy vidět za 14dní. Paní doktorce jsem důvěřovala a jako prvorodička, jsem si myslela, že to je asi normální. Po poslední návštěvě u paní doktorky, kdy mi řekla, uvidíme se za 14 dní, tak jsem do týdne v 7 měsíci porodila. Paní doktorka nepoznala jasné příznaky Preeklampsie!!! V nemocnici hodně řešili mé otoky, (to jsem je měla po porodu poloviční a já se cítila fit) měla jsem šílené krevní testy i několik dní po porodu.
    K paní doktorce jsem už nešla.
    Když vám nic není, jdete k paní doktorce jen na pravidelnou prohlídku, max s kvasinkou, tak vše dobrý, doktorka se na vás bude usmívat, bude milá.
    Ale jako těhotná, bych k ní už nešla, když si přečtěte něco o preeklampsii, tak já jsem měla jasné příznaky a ona jako gynekolog to nepoznala.

• Gynekologicko - porodnická ambulance  •

• Dostala jsem se k paní doktorce na doporučení od kamarádky. Jsem moc šťastná že si mě vzala pod křídlo. Paní doktorka je velice milá, vždy má úsměv na tváři a hlavně je chápavá a má lidský přístup. Za mě je to nejlepší gynekoložka kterou jsem kdy měla. Doporučiji!!!

• Gynekologicko - porodnická ambulance  •

• Pani doktorka Baresova je nejlepsi zensky lekar. Ochotna, obetava a velmi profesionalni. Mohu jen doporucit .Martina Vechtikova

• v roce 2009 jsem čekala syna tenkrát měla v pátek telefonické konzutace,tak jsem tam volala jeikož jsem začla krvácet nikdo to nebral,emaily sem psala a nic a v sobotu jsem rodila a odpověd na email přiša až v pondělí.

• K paní doktorce chodím již rok s vleklými gynekologicko-urologickými problémy. Ačkoliv problémy stále trvají, snaží se vždy přemýšlet o jejich příčině, zkouší se mnou různé přípravky a postupy. Doporučila mi také výbornou fyzioterapeutku, gastroenterologa a výživového poradce. Poplatek 800Kč za rok je, řekla bych, přiměřený, mimo jiné je v ceně konzultace po internetu či zasílání receptů poštou. Pokud jsem měla akutní problém, paní doktorka mě vždy vzala i bez objednání ještě ten den.

• Moje zkušenosti s paní doktorkou jsou jen dobré. Přijde mi jako schopná odbornice. Navíc je velmi milá a vstřícná, díky ní se již nebojím chodit na gynekologii. Po mých předchozích doktorkách - gynekoložkách, které byly hrozné, je paní doktorka Barešová pro mě opravdu dobrou doktorkou, profesionální a s lidských přístupem. Neměla jsem s ní nikdy žádné problémy. Telefonická i e-mailová komunikace s ní funguje bez problémů. DOPORUČUJI.

• Nemám co víc k ní napsat než spokojenost. Je velmi příjemná a sice jsem u ní byla zatím dvakrát, ae nikdy jsem nečekala v čekárně déle jak 5 minut.

• S paní doktorkou jsem moc spokojená,je milá, vstřícná a pečlivá.

• Paní doktorka je velice milá, pečlivá a přátelská. Přešla jsem od jiného lékaře a po závažné operaci a její péče je fantastická. Pokud mi dělá odběry nebo nějaká vyšetření je to vždy s citlivostí a jakmile má výsledky tak sama zavolá. Jsem velice spokojená.

• Prosím o informaci, jestli paní doktorka bere nové pacientky. Děkuji.