VZP - 111, OZP - 207,
MV - 211, CPZP - 205, VOZP - 201
Rev- 213, ŠKODA - 209¨
PVZP .
UNIQA pro cizince VZP - s.r.o. 333.
Je však třeba upozornit, že ročný poplátek za celý rok je 500 Kč ceny se v závislosti na náročnosti zákroku mohou mírně lišit, vyžadují odbornou konzultaci s lékařem a jsou proto stanovovány individuálně.
Laserová terapie záleži na indikace .
prenatalni peče a geneticky testi a ultrazvuk 4 D 2500 KČ.
Lečba neplodnych páru 2500 Kč .
- Gynekologie a porodnictví
Vyšetření AMH
Branická 479/21, Praha 4, Praha 147 00
Telefonní číslo
A.T.
Pan doktor je velmi pečlivý a vždy se snaží pomoci. Ordinaci navštěvuji již 8 let. A mohu doporučit.
• Gynekologická ambulance MUDr. Samer Asad • péče o těhotné •
Lucie
Velmi empatický pan doktor a uvítání sestřičky při mé první návštěvě, děkuji
• Gynekologická ambulance MUDr. Samer Asad • komplexní gynekologické vyšetření •
Drozd Nataliia
Pan doktor je velmi profesionální a milý gynekolog. Byl velmi pozorný, všechno mi trpělivě vysvětlil a odpověděl na všechny mé otázky. Během vyšetření jsem se cítila klidně a komfortně. Moc děkuji za lidský přístup a péči. Určitě doporučuji.
Michaela
Velmi dukladna prohlidka, pan doktor velmi empaticky. Absolutne doporucuji!
• Gynekologická ambulance MUDr. Samer Asad • Běžný termín •
Schwarzová
Pan doktor je sympatický a milý vše mi důkladně vysvětlil.
Salari
Velmi ráda bych doporučila pana doktora Samer Asad. Přístup byl od první návštěvy velmi profesionální, zároveň ale lidský a empatický. Vše mi bylo srozumitelně vysvětleno, lékař si udělal čas na mé dotazy a cítila jsem se opravdu v dobrých rukou. Vyšetření proběhlo citlivě a v příjemné atmosféře, bez zbytečného stresu.
• Gynekologická ambulance MUDr. Samer Asad • antikoncepce •
Adéla Lepšíková
Všechno v naprostém pořádku. Pan doktor a sestřička jsou velmi milí. Pan doktor mě velmi důkladně vyšetřil, vše mi vysvětlil a hned nasadil léčbu.
B
BB
Very kind doctor who explained things calmly and patiently.
Kamila
Vše bylo v pořádku, příjemný pan doktor a sestřička.
• Gynekologická ambulance MUDr. Samer Asad • péče o těhotné •
F
Fatima
Navštívil jsem mnoho lékařů a s veškerou úctou ke všem, ale Dr. Samer Asad byl vynikající, co se týče vyšetření, rad a jeho otevřenosti. Z celého srdce mu děkuji.
Odpovědi
43 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je mi 14 let. Mám zapáchající výtok a bolesti břicha někdy takové že nemůžu ani chodit, sedět. Menstruaci mám taky bolestivou ale né vždy, řekla bych že se to střídá. Nevíte co by to mohlo být? Bojím, stydím se to říct babičce (matku nemám, nestará se o mě) s babičkou se nebavím ani o menstruaci (jen před 3-4 lety, když jsem jí řekla že jsem to dostala, natož abych se sní bavila o něčem takovém. Dekuji předem za odpověď
Dobrý den
mužete se obejdnát , nebojite se zkusim vám pomoc .
s pozdravem.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat na pár věcí je možné po menstruace otěhotnět? Když ve mě nechal přítel semeno? Děkuji
Dobrý den nemusite se bát .
s pozdravem .
Dr Samer Asad