Dnes jsem se svym strycem navstivil ordinaci pana doktora v Modrem pavilonu v Ostrave. Kdyby takhle se chovali a jed…nali vsichni lekari, tak nase zdravotnictvi muze vyucovat cely svet. Naprosto perfektni lidsky pristup, vse vysvetli, poradi, snazi se pomoct a vyhovet. Tusim ze jsem nekde cetl i nejake negativni komentare, nedokazu si predstavit na zaklade ceho vznikly, ale myslim si ze jsou od lidi kteri maji problem hlavne sami se sebou nez s panem doktorem. Za me top lekar a davam 20 z 10 :)
Skvělá lékařka a zlatý člověk s lidským přístupem. Škoda jen, že už paní doktorka odešla do zaslouženého důchodu. Př…eji ji ještě spoustu krásných let prožitých ve zdraví , klidu a pohodě.
Pro mne výborná, léky trefila a na hospitalizaci poslala když to fakt nešlo jen lékama.
Pomohla mi velmi. Tam je pr…oblém, jak si pacient sedne, zvláště já s potížema s autoritama.
Paní doktorka je třída.
To její z. sestra grrr. Jsem moc senzitivní, jen se mi přišlo echt, že hlásí čekárně moji diagnózu a další "příhody" s jejím jemným chováním.
Naposled mi přišla naopak velmi příjemná, jsem za to rád...
tato paní doktorka je opravdu velice dobra dělá svou práci velmi zodpovědně. Za celou dobu léčby jsem se přesvědčila… ne jen o tom že přistupuje ke každému svému pacientovi s úctou a respektem bez rozdílu milé a klidně, ale také o tom ze ji mohu věřit umí člověku podat pomocnou ruku ale také jej v čas upozornit na chyby.
podle potřeby umí byt i přísná. Doporučila bych ji všem kteří chtějí na sobě pracovat a potřebují pomocí.