Poliklinika Hrabůvka s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Hrabůvka s.r.o.
Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (228)
KN
Skvělý specialista a člověk na svém místě. Empatie je dnes již vzácností.
Romana Kostková
Pan doktor je velmi pečlivý, opravdu nic nepodceňuje, svou praci dělá profesionálně a opravdu se zajímá o své pacienty. Jsem moc spokojená, určitě můžu vřele doporučit. Mladší sestřička také velmi příjemná.
Emil Bandy
Úžasná paní doktorka a vzácný člověk.
Ztotožňuji se s předchozími autory.
Zachránila mi život precizností a komplexním zájmem. Jelikož jsem byl bez potíží , objednal jsem se na běžnou prohlídku po více jak 2 letech.
Paní doktorka objevila velmi závažny nalez a to zcela mimo jeji obor. Sama od sebe tentýz den zorganizovala další navazujíci odborná vyšetřeni v rychlém sledu. Dnes jsem po úspěšné operaci. Podporovala mě psychicky, vše mi neúnavně vysvětlovala. Opakovaně se pani doktorka a sestřička zajímaly, zda-li vše probíhá rychle a dle plánu. Takový medicínský zájem jsem nezažil.
jsem naživu díky ní. Já a celá moje rodina jsme ji vděčni do konce života !
Kateřina G.
Paní doktorka Renata Radeva je profesionálka a dokáže kvalitně poradit s léčbou, případně poslat na to správné místo v jiném oboru. Děkuji za ochotu a lidský přístup... více takových doktorů
Milan Nový
Nejlepší ORL Doktor co znám a že jsem jich za život už navštívil. Od Plzně po Ostravu. Sestřička též skvělá, vždy příjemná a milá. Pan Doktor vysvětlí, pomůže a má pevné nervy i na moji přehrávající dceru za což moc děkuji. Maximální spokojenost
Emil Bandy
Paní doktorka je velmi milá ,díky jejímu profesionálnímu přístupu a rychlému jednání mi zachránila život moc si toho vážím a budu ji děkovat po zbytek života .Moc děkuji
P.N.
Sestra neempatická, v 8 měsíci těhotenství v doprovodu 2 lete dcery jsem přišla s akutní svědivou vyrazkou na zádech, alespoň k nahlédnutí paní doktorkou, což jsem byla odmítnuta jakkoliv být ošetřena, k lékařce me ani nepustila, diagnózu zatím nevím, ale pokud bude ohroženo miminko, budu si stěžovat výš
Martina
Pan doktor je opravdu ÚŽASNÝ .Podstoupila jsem 2 extrakce 8 ,jedna byla rychlovka a druhá byla docela oříšek ale poradil si a musím uznat ,že následná péče byla nadmíru a jsem velmi nadšena . Měla jsem neskutečně velký strach ale jsou všichni naprosto úžasní a jsem moc ráda ,že jsem vybrala právě tuhle stomatologii…děkuji moc
Karel P.
Paní doktorka je naprostý profesionál. Je odborník na svém místě , empatická a lidská. Po podrobném vyšetření mi vše srozumitelně vysvětlila a doporučila další kroky k odstranění potíží!! Mohu maximálně doporučit, takový zájem o pacienta se málo kdy vidí.chci pochválit i sestru za její pozitivní přístup .
Petra
Skvělá lékařka, člověk na svém místě. Vždy umí pomoct, poradit. Chodím k ní už 12 let a vždy se tam moc těším. A nemůžu jinak, než pochválit úžasnou sestřičku.