Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujemezdravotní péče: preventivní, diagnostické, léčebné, rehabilitační, lékárenské, poradenské a pronájnu prostor zdravotnickým organizacím.

Služby

Specialisté

Poliklinika Hrabůvka s.r.o.
Dr. Martínka 7/1491, Ostrava 70030
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (220)

Paní doktorka je naprostý profesionál. Je odborník na svém místě , empatická a lidská. Po podrobném vyšetření mi vše srozumitelně vysvětlila a doporučila další kroky k odstranění potíží!! Mohu maximálně doporučit, takový zájem o pacienta se málo kdy vidí.chci pochválit i sestru za její pozitivní přístup .

• MUDr. Renata Radeva Jiný  •

Skvělá lékařka, člověk na svém místě. Vždy umí pomoct, poradit. Chodím k ní už 12 let a vždy se tam moc těším. A nemůžu jinak, než pochválit úžasnou sestřičku.

• MUDr. Lenka Tatarková Jiný  •

Paní doktorka absolutně nemá zájem o své pacienty. Telefonická komunikace je na bodě nula už po telefonu poznáte že se s váma nechce bavit. Když přijdete do ordinace tak jasně vidíte že jí obtěžuje a dítě aby na ní pomalu nedýchalo protože má strach že se od něho nakazí, vse za ni dela sestra. Doporučuji se vyhnout obloukem téhle paní doktorce.!

• MUDr. Olga Vepřková Jiný  •

Paní doktorka úžasná jedním slovem profesionál více takovým lékařů . A k tomu má velmi milou sestřičku v ordinaci Co víc si přát

• MUDr. Dariia Glushko Jiný  •

Skvělý lidský a profesionální přístup pana doktora. Akutně mě vzal a tím mi moc pomohl, a ulevil od bolesti. Sestřičky skvělé úsměvné. Moc si jich všech vážím a děkuji.

• MUDr. Jan Přibyl Jiný  •

Při každé návštěvě paní doktorky jsem už v čekárně seděla s knedlíkem v krku. Nevěřila bych, že to tak nemusí být, dokud jsem si nenašla jinou lékařku. Paní doktorka Olbrichová je opravdu velmi chladná a neempatická osoba. S jakýmkoli dotazem jsem měla pocit, že ji obtěžuji, nehledě na to, že jsem bývala opakovaně nemocná a měla jsem pocit, že mi snad nevěří. Po odběrech se samozřejmě ukázalo, že v pořádku nejsem. Když jsem přišla v 7. týdnu těhotenství, že jsem nemocná, bylo to tehdy na antibiotika a paní doktorka pronesla “no chudák děcko”. Třešničkou na dortu bylo, když jsem ji navštívila v době, kdy měla dcera 1,5 roku. Tehdy jsem ještě kojila a paní doktorka to tehdy přímo zesměšňovala, shazovala a říkala, že mi nemůže dát žádné antibiotika, když kojím, ať přestanu. Což není vůbec pravda, kdybych onemocněla s 2 měsíčním dítětem, antibiotika by byla možná? Ne, opravdu paní doktorku Olbrichovou velmi nedoporučuji.

• MUDr. Dana Olbrichová Jiný  •

R

Nedávno jsem navštívil paní doktorku, která zastupovala naší paní doktorku v době dovolené. Byl jsem tam se svým synem, kde ho den před tím vyšetřili na nemicnici a poslali ho domů. Když jsme se dostavili k paní doktorce Olbrichove pro zhoršení stavů mého syna, tak si nedokáže nikdo představit, s jakou péči a laskavostí paní doktorka k mému synovi přistupovala. Podotýkám, že dělala úkony, které ani v nemocnici lékař neprovedl. Okamžitě syna nechala převést rychlou záchrannou službu do nemocnice, kde ho hospitalizovali. A to se ještě telefonicky starala, která nemocnice ho vůbec přijme. Paní doktorce moc děkuji za její profesionální přístup a hlavně cit k pacientovi.

• MUDr. Dana Olbrichová Jiný  •

Milá paní doktorka, milá sestra. Měla jsem štěstí a vzaly mě na počkání. Rozhodně doporučuji, myslím, že bude perfektní i k malým pacientům. Také prostředí je moc hezké.

• MUDr. Helena Horáková Jiný  •

T

Paní doktorka je velmi vstřícná a empatická. Máme s ní opakovanou zkušenost v rámci celé rodiny a pokaždé jsme byli maximálně spokojeni. Nikdy nic nezanedbá, opravdu se vám věnuje. Velkou pochvalu si zaslouží také všechny sestřičky v ordinaci... je vidět, že svou práci dělají s radostí a ochotou. Děkujeme!

• MUDr. Helena Horáková Jiný  •

Velice příjemná paní doktorka, profesionální a empatická!
    Mohu jen doporučit tuto ordinaci.
    DM

( 10 hvězdiček z pěti)