Poliklinika Hrabůvka s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Hrabůvka s.r.o.
Dr. Martínka 7/1491, Ostrava 70030Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (220)
Karel P.
Paní doktorka je naprostý profesionál. Je odborník na svém místě , empatická a lidská. Po podrobném vyšetření mi vše srozumitelně vysvětlila a doporučila další kroky k odstranění potíží!! Mohu maximálně doporučit, takový zájem o pacienta se málo kdy vidí.chci pochválit i sestru za její pozitivní přístup .
Petra
Skvělá lékařka, člověk na svém místě. Vždy umí pomoct, poradit. Chodím k ní už 12 let a vždy se tam moc těším. A nemůžu jinak, než pochválit úžasnou sestřičku.
J.J
Paní doktorka absolutně nemá zájem o své pacienty. Telefonická komunikace je na bodě nula už po telefonu poznáte že se s váma nechce bavit. Když přijdete do ordinace tak jasně vidíte že jí obtěžuje a dítě aby na ní pomalu nedýchalo protože má strach že se od něho nakazí, vse za ni dela sestra. Doporučuji se vyhnout obloukem téhle paní doktorce.!
M.Klementová
Paní doktorka úžasná jedním slovem profesionál více takovým lékařů . A k tomu má velmi milou sestřičku v ordinaci Co víc si přát
Mili
Skvělý lidský a profesionální přístup pana doktora. Akutně mě vzal a tím mi moc pomohl, a ulevil od bolesti. Sestřičky skvělé úsměvné. Moc si jich všech vážím a děkuji.
PK
Při každé návštěvě paní doktorky jsem už v čekárně seděla s knedlíkem v krku. Nevěřila bych, že to tak nemusí být, dokud jsem si nenašla jinou lékařku. Paní doktorka Olbrichová je opravdu velmi chladná a neempatická osoba. S jakýmkoli dotazem jsem měla pocit, že ji obtěžuji, nehledě na to, že jsem bývala opakovaně nemocná a měla jsem pocit, že mi snad nevěří. Po odběrech se samozřejmě ukázalo, že v pořádku nejsem. Když jsem přišla v 7. týdnu těhotenství, že jsem nemocná, bylo to tehdy na antibiotika a paní doktorka pronesla “no chudák děcko”. Třešničkou na dortu bylo, když jsem ji navštívila v době, kdy měla dcera 1,5 roku. Tehdy jsem ještě kojila a paní doktorka to tehdy přímo zesměšňovala, shazovala a říkala, že mi nemůže dát žádné antibiotika, když kojím, ať přestanu. Což není vůbec pravda, kdybych onemocněla s 2 měsíčním dítětem, antibiotika by byla možná? Ne, opravdu paní doktorku Olbrichovou velmi nedoporučuji.
R.M
Nedávno jsem navštívil paní doktorku, která zastupovala naší paní doktorku v době dovolené. Byl jsem tam se svým synem, kde ho den před tím vyšetřili na nemicnici a poslali ho domů. Když jsme se dostavili k paní doktorce Olbrichove pro zhoršení stavů mého syna, tak si nedokáže nikdo představit, s jakou péči a laskavostí paní doktorka k mému synovi přistupovala. Podotýkám, že dělala úkony, které ani v nemocnici lékař neprovedl. Okamžitě syna nechala převést rychlou záchrannou službu do nemocnice, kde ho hospitalizovali. A to se ještě telefonicky starala, která nemocnice ho vůbec přijme. Paní doktorce moc děkuji za její profesionální přístup a hlavně cit k pacientovi.
Katka
Milá paní doktorka, milá sestra. Měla jsem štěstí a vzaly mě na počkání. Rozhodně doporučuji, myslím, že bude perfektní i k malým pacientům. Také prostředí je moc hezké.
Tamara
Paní doktorka je velmi vstřícná a empatická. Máme s ní opakovanou zkušenost v rámci celé rodiny a pokaždé jsme byli maximálně spokojeni. Nikdy nic nezanedbá, opravdu se vám věnuje. Velkou pochvalu si zaslouží také všechny sestřičky v ordinaci... je vidět, že svou práci dělají s radostí a ochotou. Děkujeme!
DM
Velice příjemná paní doktorka, profesionální a empatická!
Mohu jen doporučit tuto ordinaci.
DM
( 10 hvězdiček z pěti)