Vladimír Plášil
Psycho.poradna pro rodiny,dospělé,děti

Božkovská 4/2967, Praha 14000

Kdyby to bylo možné, nedala bych ani jednu hvězdu. Tento psycholog je značně neprofesionální, má velice vtíravé otázky a naprosto mu unikají detaily a souvislosti. Nedokáže diagnostikovat absolutně nic.

• Psycho.poradna pro rodiny,dospělé,děti Jiný  •

• Pan doktor neuměl u mého dítěte diagnostikovat adhd. Nepomohl nám a problémy, s nimiž jsem za ním přivedla své mládě, neřešil. Po půl roce jeho péče jsem se s ním po telefonu slušně rozloučila s tím, že jsme si asi nesedli a že přejdeme jinam. Z karty pojišťovny, která nám mj. umožňuje přehled vykazovaných aktivit lékaře, jsem posléze zjistila, že si tento ani ne minutový rozhovor účtoval jako telefonickou konzultaci s pacientem a to hned dvakrát - jak za mé dítě, tak za mě. S překvapením jsem tak zjistila nejen podivný způsob jeho vykazování práce - rozloučení a ukončení spolupráce není léčba, ale i to, že si jako pacienta vedl i mě ;-) Možná mi to aspoň mohl říct, že mě považuje za pacientku :-)
    Dnes je mé dítě u jiného psychologa. Má diagnostikované adhd a ve spolupráci s neurologií, kam nás ten další psycholog poslal, dostalo vhodné doplňky stravy a jeho potíže se radikálně změnily - vlastně skoro zmizely a to po pár měsících, kdy nejdelší dobu - 2 měsíce - zabrala čekací doba na neurologické vyšetření.
    V žádném případě pana doktora Plášila nemohu doporučit, protože s ním nemáme dobrou zkušenost.

• Byla jsem se poradit ohledně syna. V prvních 5 minutách, kdy jsme se viděli poprvé, se pan doktor stihl zeptat, zda mí rodiče byli komunisti, jestli mám doma "bordel" a několik podobných otázek. Vtíravé a velmi osobní dotazníky, které mi vrazil do ruky hned po příchodu, jsem se skřípěním zubů vyplnila. Jediné, co pana doktora zaujalo, bylo, proč jsem nevyplnila u sebe kolonku "vzdělání", a jestli s tím nemám náhodou nějaký problém( nemám, ve jméně jsem VŠ titul normálně napsala).
    Celou dobu jsem musela odrážet jeho útoky, kdy se evidentně mě i mou rodinu snažil zařadit do nějaké jemu známé "škatulky".Pan doktor ale zjevně moc neposlouchal,skoro v půli sezení měl dojem, že synovi je 4,5, ačkoli jsme se předtím 20 minut bavili o problémech ve 4. třídě.Na konci sezení mi oznámil, že jelikož jsem neměla syna s sebou, hradí pojišťovna jen polovinu a půl hod že mám zaplatit hotově. Když jsem ale řekla, že bych s tím neměla problém, že to ale mělo zaznít PŘED sezením, najednou hodně rychle vycouval. Na otázku, jestli a jak by nám mohl pomoci, nedokázal dát kloudnou odpověď. Sama pracuji jako psycholog, takže nějakou představu o tom, co čekat, myslím mám. I několik zkušeností, kdy jsem sama byla v roli klienta. Tohle ale byl nejhorší zážitek, co jsem kdy měla a jsem hodně ráda, že jsem syna s sebou napoprvé nevzala. Tohle tedy už OPRAVDU NIKDY

• I já se přidávám ke kladnému hodnocení, pan doktor je velmi příjemný a chytrý člověk. Jak už tady bylo řečeno, umí si získat u dětí důvěru. Velmi nám pomohl. Štiftová

• Doporučuji. Profesionální i lidský přístup. Velmi empatický.

• Wojtasová

• Jsme naprosto spokojená, skvěly, rozumí svému oboru.

• Jsem velice spokojena s přístupem pana doktora Plášila. Citlivý, fundovaný, spravedlivý. Děkuji a přeji do Nového roku 2010 hopdně zdraví, úspěchů a také trochu odpočinku. Vaše klientka Prchalová

• Pro děti ten nejlepší,získá si jejich důvěru. Píši ze zkušenosti se svou dcerou a syna mé kamarádky. Velmi srozumitelnou formou dokázal popsat problémy mé dcery a důvody jejího chování, a to takovým způsobem, že jsem mu porozuměla nejen já, ale i má dcera, které v té době bylo pouhých sedm let. Velmi nám oběma pomohl.

Velmi dobrý dětský psycholog