Olga Nehybová
Praktická lékařka

Purkyňova 93, Brno 61200

Paní doktorka i sestřička jsou obě na svém místě. Navštěvujeme jejich ordinaci již více jak 30 let. Jejich přístup je především o lidskosti o odbornosti nemluvě.

• Praktická lékařka Jiný  •

Velmi kvalitní služby, pochopitelnost, snaha o péče.

• Praktická lékařka Jiný  •

K pani doktorce chodila babicka, chodime nadale i my s maminkou. Vzdy dokaze pomoct, poradit. Komunikace i pres mail a telefon. Vzdy je ochotna a vstricna. Nemam co bych vytkla.

• Praktická lékařka Jiný  •

Skvělý doktor! Poskytuje širokou škálu služeb, vždy naslouchá a pomáhá. Milá a zdvořilá. Chodím k ní už dva roky a nikdy jsem svého výběru nelitoval. Vřele doporučuji :D

• Praktická lékařka Jiný  •

Dokud jsem nic nepotřeboval, tak je člověk evidovaný a myslí si, že má v pohodě doktora. Ve chvíli kdy člověk začne lékaře potřebovat, tak má smůlu, jelikož se lékař stane nedostupným.

• A

She is awesome! Super nice and really empathetic, good English, even some Spanish!
    She gave a great service.

• Praktická lékařka Jiný  •

The doctor is wonderful in her humane treatment, she helps me a lot with treatment without antibiotics. Extremely nice.

• Praktická lékařka Jiný  •

• Moc milá paní doktorka i sestřička. Pomůžou, jsou příjemné. Paní doktorka se snaží vás problém vyřešit, nikoliv napsat antibiotika a poslat domu. Určitě doporučuji.

• Praktická lékařka Jiný  •

• Pani doktorka ma lidsky pristup k pacientum, byla jsem u ni akutne dvakrat, ac k ni nepatrim, ochotne me osetrila, za posledni dobu je to prvni doktorka, s kterou jsem spokojena

• 100% involved in the problem of the patient. she listens carefully and can speak with you in English or with a impressive French :)